09 heinäkuuta 2014

Happy

Ollaan ystäviä jookos, 
niinkuin ananas ja kookos, 
ollaan rypäle ja rusina, 
syödään pipareita tusina, 
olet minulle tosi tärkeä, 
ei kukaan saa sydäntäsi särkeä.
Pilkku on onnellinen. Sillä pilkulla on kaveri, jota voi kiusata ja jolle voi lällätellä, että etpäs saa kiinni. Jonka kanssa harrastaa hammaspainia. Jonka kanssa juoksennella täysiä pellolla tai nuuskutella ojia. Jonka kanssa varastaa yhdessä tuumin pöydältä syötävää. Joka on ihan yhtä hölmö kuin pilkullinen. Pilkullinen on aika pätevä isoveli.

Pilkullinen ei ole päässyt juuri treenaamaan. Voi olla ettei pääsekään. En jaksa ottaa siitä stressiä, vaikka erityisesti agilityn puolesta (taas kerran) vähän harmittaa. Jos ei tarvitsisi valmistua? Maksaa vuokraa? Käydä töissä? Murehtia missä on ja mitä tekee ensi syksynä? Jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja?

Onneksi pilkku on silti onnellinen.

2 kommenttia:

  1. Asioilla on yleensä tapana järjestyä, millon mitenkin, turha niistä on stressata ( joo joo, helpommin sanottu kun tehty :) ) koirakin pysyy tyytyväisenä kun ei tarvii miettiä mitä omistaja stressaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, oikeassahan olet :) vaikea se on kuitenkaan olla stressaamatta, koko kevät on ollut aika haipakkaa... Onneks Jalille riittää kun se vaan pääsee lenkille ja jotain pientä hömpöttelyä tehdään jos siltä tuntuu, ei se osaa menetettyjä treenejä kaivata :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!