17 toukokuuta 2012

Haaste: TOP 10

Sain haasteen Millalta :)

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

JALIN TOP 10

1. Juokseminen, erityisesti vapaana. Mikään ei oo mukavampaa kuin kirmata minkä jaloistaan pääsee!
2. Keppileikit. Tai kepit yleensäkään, niitä on lenkillä kiva maistella ja bongailla lenkkipolun varrelta. Ja kun tähän vielä liitetään täysiä juokseminen keppi suussa muita koiria karkuun niin jo on ilo ylimmillään.
3. Metsälenkit. Metsässä nyt vaan on niin kiva kuljeskella, voittaa asfaltilla kävelyn 100-0.
4. Koirakaverit. Riekkumista, juoksemista, painimista, koirapuistot on huippu kivoja. Äitiiii, mä haluun leikkiin ton koiran kans! Voitte ehkä kuvitella mimmoset meiän muiden koirien ohitukset on...
5. Ruoka. Omnomnom. Tarviiko lisäselityksiä? Ruokaa on erityisen kiva etsiä ja metsästää tiskipöydältä. Älä vain jätä keppihullun koiran ylettyville ruualta tuoksuvaa puuhaarukkaa!
6. Ihmiset. Ihmiset on kivoja, varsinki jos ne jää rapsutteleen. Vieraiden ihmisten kenkien/jalkojen päälle on jostain syystä hirmu kiva parkkeerata istumaan. Saattaa riekkua ja kutsua leikkiin ihan ventovieraita ohikulkijoitakin.
8. Vetoleikit. Ja voimaahan vetämisessä riittää!
9. Tuulen mukana liikkuvat roskat. Emännältä loppuu välillä huumorintaju kun koira yllättäin hihnan päässä pinkaisee tuulen mukana karkuun pomppivan lehden perään...
10. Tekeminen. Melkeinpä mikä tahansa puuhaaminen käy. Jos Jalin mielestä on tylsää niin kenkiä on kiva kanneskella (tai ylipäätään mitä suuhun vaan sattuu löytymään).

En laita haastetta erikseen kenellekään eteenpäin, tehköön kuka haluaa :)

Jali täytti muuten tänään jo 8kk, mamman iso poika! Mihin se aika oikein rientää?

4 kommenttia:

 1. Heh, kaikilta muilta kohilta ihan kun ois Taisonista lukenu paitsi toi ruoka :D

  Aiemmasta kirjotuksesta luin kidevaivoista. Ne on todella harmittavia, Taisonilla ei onneks ole ollut mitään mutta Ronilla oli viime kesänä ja selvittiin niistä lopulla sillä et jätettiin hetkeks kaikki liha, nakit, lihapullat ym pois ja raejuustoa, piimää, kanamunaa tms ensin erikoisnappuloitten ja sitten ihan normien joukkoon. Ja mitään siankorvia, -saparoita, nahkaluita ja sellasia ei saa kumpikaan edelleenkään kun niissä on niin paljon proteiinia, raakoja luita noin 1-3 kertaa kuussa. Toivostavasti teilläkin menee nopeesti ohi!
  Kiva tietää, että joku käy lukemassa blogia, itekkin luin sun blogin nyt läpi ja tuttuja ominaisuuksia löyty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei mekää mitää ylimääräsyyksiä syyä, vähän harmittaa kun tuolle ei voi tosiaan ees mitään noita siankorvia sun muita antaa. Toivotaan, että meki joskus päästään näistä eroon :)

   Hauska että velipojista samankaltaisuutta löytyy :D Asutteko Jyväskylässä vai jossain muualla? Olis kiva tavata jos jossain Jyväskylän lähistössä asutte :)

   Poista
 2. Asutaan Tampereella mut oon tossa kesäkuun alkupuolella tulossa mökille pariks viikoks keskisuomeen niin sillon voisin ajella Jyväskylään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, ei muutaku pentutreffit pystyyn! :))

   Poista

Kiitos kommentistasi!