26 tammikuuta 2014

Putkihulluutta ja lentäviä käsiä

Eli Saarijärvellä epiksissä mölliradalla käytiin pyörähtämässä.

Oma ohjaus on kyllä ihan järkyttävää, älkää katsoko mallia. Jospa mä joskus hahmottaisin mitä mun kädet tekee ja seuraisin sitä koiraa. Ihan kaikkia töppäyksiä en ota omiin nimiini, kyllä tuolla pilkullisellakin oli vähän omat radat välillä. Katsokaa videot niin näette, huomioikaa erityisesti loistava putkihakuisuus (erityisesti uusinnassa)!
Harkitsempa muuten seuraavan kerran ehkä vähän paremmin lähdenkö puolikuntoisena radalle juoksemaan, meinas vähän ottaa kunnon päälle. Uusinnassa koitin vähän petrata ainakin sen suhteen, että muistin katsoa sitä koiraa. Alku oli ainakin parempi, sitten lähti taas pakka hajoamaan. Ensimmäisen radan puomi kostaantui uusinnassa (siitäs sait, oma vika). Tuo ekan puomin kontakti oli oikeestaan tosi järkky, älä päästä tämmösiä läpi! Ekalla radalla piti myös selkeesti ensin käydä testaamassa puomi, ettei tämä vaan ole keinu. Meni sentään. Pöytää ollaan tehty viimeksi, ööö, joskus. Ja radalla varmaan ei koskaan.
Siis nuo putket :D Mä en radalla tiennyt itkeäkö vaiko nauraa, nyt jälkeenpäin pelkästään naurattaa. Tuota selällä putkeen hiestämistä se on tehnyt treeneissä kun on itse karannut putkiin, en ole aikasemmin huomannut, että tekisi sitä radalla. Pitää miettiä tekeekö se sitä siksi kun se vaan on jostain syystä niin hauskaa vai onko siellä kenties selässä jotain jumia?

Noh, koiralla ainakin tuntu olevan ihan hauskaa :D

6 kommenttia:

 1. Onpas hieman pelottavat putkien painot. Eikös koira kuollut jossain arvokisoissa kun putken paino painoi putken suuta tuolla tavalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä nuo putkenpainot on vähän hirvittävät. Varsinkin tuossa lähimmän mutkaputken suulla. Olikos se jostain nuorten arvokisoissa missä tää kuolematapaus tapahtu? Mäkin yleensä kyttään putken painoja, mutta jotenkin se kynnys kommentoida niistä eteenpäin vieraassa paikassa on suuri. Saatikka että pystyis keskittymään johonkin putkien painoihin siinä vaiheessa kun on ite menossa radalle.

   Poista
  2. No putkien painot on suunniteltu ihan sillä että ne ei rytistäis putkia, siis nuo uudet, ei kanisteriviritelmät. jos ne on oikein laitettu ni ne on tosi hyvät, mutta ainakin tuossa videossa katsomosta päin katottuna ekan putken kauempi pää on otenkin väärin kun paino vetää putken noin alas. Pistän palautetta eteenpäin :)

   Poista
  3. Minen hokannu ollenkaan, että sunhan kautta palaute menee eteenpäin :) Nimenomaan tuota samaa painoa itse tässä katoin, että melko kireän näköinen on. Joka tapauksessa jattilan kangaspainot vaikuttaa turvallisemmilta, mä en nää niillä edes tuota mahdollisuutta että ne vetäis putkea noin alas kun ei niitä voi oikein edes väärin asentaakaan.

   Poista
 2. Voi toista ja tuota putki-innokkuutta! :D Meillä olis ihan takuuvarmasti sama juttu, aina kun jossain on putki niin sinne pitää karata, varsinkin jos emäntä ei tajua pitää katsekontaktia koiraan koko ajan.

  Nuo putkien painot pistin myös merkille, aika pelottavilta näyttävät varsinkin isojen koirien kohdalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos positiivisesti ajattelee, niin osaapa se näköjään ainakin pimeät putketkin hakea todistetusti ilman, että niitä ollaan koskaan varsinaisesti harjoiteltu :D

   Varsinkin aina sen jälkeen kun niitä painoja ei kukaan käynyt korjaamassa niin ne näyttää kovin kireiltä. Mä tykkään hirveästi jattilan kangas putkipainoista, niitten kans ei ainakaan oo tuota ongelmaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!