22 syyskuuta 2014

Aika jännii uutisii!

Hei kuule, et ikinä arvaa? Meistä tuli "kiltalaisia"! Ai mitä? No sitä, että me päästään treenaan talvikaudella sittenkin agilityä! Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n riveissä. Kui siistiä!
Emäntää pikkasen ärsyttää, että se tarkottaa kahden tunnin eestakasta ajomatkaa, mutta ei se mua haittaa. Mähän saan vaan istua kyydissä ja hei, autolla pääsee taatusti aina kivaan paikkaan! Ihan taatusti Kiltareenakin on kiva paikka, täytyy olla. Pakostakin kun siellä pääsee aksaamaan!

Kattoo mimmoi meiän ryhmä on, emännällä ku ei oo viel mitää hajua mimmoseen ryhmään meiät on tyrkätty. Tositoimiinki päästään vasta lokakuun puolella, mut väliäkös sillä. Johan tässä ollaan pietty taukoo iha tarpeeks.

Kassotaan vieläkö emäntä muistaa mitkä on kontaktit tai kui sinne kepeille ohjataan. Ettei ihan tarsse uuressa ryhmässä hävetä. Se kun on välillä vähän huonohermoonen.

Jottei iha asia muutenka unoohtuus nii me ollaa lähössä ens viikonloppuun käymää Jyväskyläs. Iha muissa merkeis alunperi, mutku sattu samalle viikonlopul aksakouluutus nii käyää samal sit siellä. Joku Seppo Savikko siel on kouluttamas ja ku mainostettiii ihan ohjaajan liikkumisen olevan yks erikoisalueist nii aattelin et tuo emäntä vois siitä jotai hyötyyki. Ei tiiä osaaks se mitää, mut käyää kattomas.

Niihän sit sanotaan, että harjoitus tekee mestarin. Ehkä toi yks sit joskus oppii.

2 kommenttia:

  1. Seppo on kiva tyyppi ja sil on ainaski hirveesti siilipalloi nii kantsii kyl mennä! t. Laika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmasti oo parempii palloi ku mun THE pallo! Mut hei, tyyppi joka tykkää palloista ei voi olla ihan mätä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!