25 tammikuuta 2013

Pienen pilkun suuret motivaatio-ongelmat

Ei kiinnosta!

Nonii, siinä Jalin tunnelmat taas tän päiväsestä treenistä. Hajut on niin paljon mielenkiintosempia kuin mitkään juustopalat, ihan sama vaikka ois ollu koko päivän syömättä. Kiva yrittää motivoida koiraa joka palkitsee ittensä kulkemalla nenä maassa. Blaah.

Noh, tehtiin työntöä ja vetoa (oliko ne noilla nimillä :D) eli putken jälkeen oli vähän vinosti oikealla ja vasemmalla hypyt ja vetämisessä vedettiin siis koiraa kropalla mukaan haluamalleen esteelle ja työntämisessä sitten taas työnnettiin itestä poispäin esteelle. Jalsu oli kökkö, mä olin kökkö, ei tästä sen enempää.

Tehtiin pitkästä aikaa myös pussia. Mä aattelinki että pitää sitä ite ottaa treeneissä jos ei sitä muuten oteta. Pussihan oli hirvityskammotus viimeks Jalille ku sitä otettiin ja muistelisin kömpineeni pussiin eeltä, että kyllä tänne uskaltaa tulla. Ehkä se sitte on vähän rohkaistunu kun nyt saatiin tosi hyviä toistoja pussille ilman sen suurempia jäykistelyjä. Aluks pidettiin pussin suuta kokonaan auki ja siitä sitte pienennettiin. Vielä se ei rohjennu kokonaan pimeään pussiin mennä, mutta kesti sen kun lopussa pussi tiputettiin päälle. Eli pussi on huomattavasti paremmalla tolalla kun aattelin.

Puomilla otettiin kans lopuks muutama kontaktipätkä. Tätä ollaan itekseen harjoteltu ja ihan hyvin se sen tekee. Vielä vaan vahvistetaan niin että se myös pysyy siellä vaikka on muuta häiriötä, mutta hyvällä mallilla ollaan.

Meillä on enää yks kerta jäljellä tätä jaksoa. Mä oon alkanu miettiä että ilmottaudunko ollenkaan ens jaksolle. Jos jätän ton hetkeks kasvamaan ja kehittään aivot kun turhauttaa meiän treenit niin paljon nykyään. Tulee vähän semmonen heitetään rahat kaivoon olo. Mut emmä tiiä muuttuisko se siitä ajan myötä mikskään. Vaikeeta, vaikeeta.

Käytiin tänään rälläämässä päivemmällä koirapuistossakin. Jali veti hienoa rallia aidan viertä afgaaniuroksen kans (joka oli siis yksikseen pienten puolella kun ei tuu muiden kans toimeen), mä en ymmärrä miten sillä riittää virtaa. Hupsu parivaljakko, mutta ilmeisen kivaa oli molemmilla :D

Noh, onneks päivän lopputulos sentään oli tää:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!