14 toukokuuta 2013

Ihan kivasti! (Eli mätsäriä ja agiliitelyä)

Tosiaan, viime viikolla käytiin helatorstaina mätsäröimässä sateessa. Tuloksena sininen ilman sijoitusta, mutta kaiken kaikkiaan oon aika tyytyväinen tuon kehäesiintymiseen. Se ei nimittäin peitsannut ollenkaan vaan esitti mun  mielestä koko ajan kivaa ravia. Tuomaria se nyt väisti vaikka tuomarina olikin nuori naishenkilö, mutta kyllä me hampaat saatiin näytettyä ja vähän muutenkin käpälöityä. Väistää se varmasti siellä Jämsässäkin, varsinkin kun on miestuomari, mutta sille nyt ei tähän hätään voi mitään. Seisominenkaan ei mun mielestä ollu tällä kertaa mitenkään priimaa. Me muuten päädyttiin vahingossa linssin eteenkin, kuvan voi katsoa täältä. Kai se hetkittäin näköjään seisoki ihan suht hyvin :D Mutta hrrr, kun tulee taas märkä ja kolea olo kun muistelee tuota päivää.

Äitienpäivä viikonloppu vietettiin taas maalla. Edellisessä postauksessa olikin jo jotain fiilistelykuvia maalta. Oli superkiva lenkki-ilma ja tuli paljon kivoja kuvia :)Tänään olikin sitten agitreenit. Ja ihan oli mukavat treenit, minen kiristelly hampaita kertaakaan!

Rata oli kutakuinkin alla olevan kuvan mukainen:
Harjoittelussa oli siis takaaleikkaus tuohon 2-3 esteen väliin. Eli ohjattiin alussa koiran oikealla puolella ja kolmos-esteen edessä vaihdettiin ohjaus koiran vasemmalle puolelle koiran takaa sillä aikaa kun koira oli hyppäämässä. Alussa ongelmia tuotti tuo kakkoshyppy kun kaarto kaukaa hypyn ohi. Ilmeisesti mä sitten huitelin sille siihen malliin laajasti, että lähti kaartamaan (siis mitä, Jaliko muka seuraa mun ohjausta :D). Onnistui paremmin kun pidin sen käden lähempänä omaa kroppaa. Itse takaaleikkaus tais sujua ihan kivasti, kerran harhaili hypyn jälkeen kun epäselvästi ohjasin (tai en ohjannut ollenkaan!) putkelle, mutta muuten irtos mun mielestä hyvin. Eikä mun tarvi sitä putkelle hirveesti saattaa, se lukitsee sen kyllä hyvin. Vaikka se pari kertaa lähti harhaileen hajujen perässä (mikälie haju tuossa kakkosesteen lähellä kun kaikki koirat jäi siihen haisteleen) niin pilkuksi se oli ihan hyvin kuulolla. Lähtö otettiin pöydällä paikalla käskyllä (keinot on monet :D) tai lentävällä lähdöllä. Istu-paikkaoloa harjoittelin vähän sivussa itsekseen.

Sen lisäks otettiin pöytää (no problem) ja kontaktiesteinä A:ta ja keinua. A meni niin kuin on yleensäkin mennyt, välillä harhaantuu nuuskimaan maata A:n juurella ja varsinkin alussa meinas jäädä aivan liian ylös. Muuten ihan hyvin. Keinua ei oltu otettu vähään aikaan ja sen kyllä huomas. Meni ihan supervarovasti keinulle ja meinas jäädä jumittamaan keskelle keinua vaikka siis keinun liikettä hidastettiin toisesta päästä. Mutta kontaktille jäi kyllä kivasti.

Muistakaa kannustaa tänään(kin) Suomi voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!