02 kesäkuuta 2013

Kiva päivä!

Me ei tosiaan tällä viikolla oltu treeneissä, mutta Anna lähetti mulle ratapiirustuksen viime treeneistä. Päätin tänään extempore ottaa ja lähteä kävellen pilkun kans aamupäivästä hallille (noin 5km) kun aurinko niin mukavasti paistoi ja eihän mulla oo täällä autoakaan käytössä. Kamat reppuun, juomista mukaan ja matkaan!

Hallilla koiralle ensin juotavaa, kahlaileen vähän lätäkköön ja odottelemaan häkkiin kun mä raahaan esteitä ees taas. Radan yritin rakentaa jotakuinki tämän näköseks:
Elikkäs neloselle valssi,  vitos putken jälkeen juostaan ootteleen kuutos hypyn taate koiraa, samoin kun kasiputkelta jäädään ysihypyn taate ja siitä kympille taas valssi ja loppusuora. Vissiin putken jälkeen oli ajatus ottaa vielä takaaleikkaus, mut taisin muistaa toteuttaa sen vaan kerran :D

Rengas oli täyskorkee, mutta muuten hypittiin matalilla rimoilla ja medimuurilla. Jali oli ihan fiiliksissä, vitsit se on SUPER kun sille päälle sattuu! Tyhjällä hallilla saatto olla osuutta asiaan toki. Se oli oikeesti koko ajan mukana eikä häslänny kentällä yhtään omiaan! Ihana pilkku! Kokonaisuudessaan tehtiin koko rata ehkä kolmesti läpi. Lopussa harjoteltiin vielä vähän sitä valssia molemmilta puolilta ja loppusuoraa. Paljon taukoja, paljon juomista ja hyvällä fiiliksellä :)

Lähtöönjäämisessä ei onkelmaa. Renkaastaki meni ihan ongelmitta läpi vaikka olin odottamassa sitä muurin takana lähellä kolmoshyppyä enkä varmistellu oikeaa väliä muuten kuin kurkkaamalla renkaasta läpi niin, että Jalikin huomas :D Neloselta veti ensin vähän suurella kaarroksella kymppihypylle, mut luulen että vika oli ihan tasan tarkkaan mun ohjauksessa. Kun ite kiinnitin vähän siihen valssiin enemmän huomiota niin sain sen ihan hyvin kääntymään putkelle.

Tossa 6-9 välillä ei ollu mitää ongelmaa vaikka mä jotenki pelkäsin että se lähtee kiertään ton ysiesteen jos odottelen siellä ysin takana. Mut ehei, hienosti tuli. Ja se on kiva kun sitä ei tarvi juurikaan putkeen saatella nii iteki kerkeen hakea jo seuraavan paikan. Kympin valssissa oli taas vähän "en osaa ajoittaa valssia" ongelmaa, pilkku teki varmaan just sitä mitä mä sille näytin tahi en näyttänyt. Hyvin irtos tuonne 12 hypyllekin kun heitin sille namia palkaks. Ois tiesti voinu miettiä jotain namikuppiaki sinne oottamaan.

Vesihirviö!
Sen verta laiskotti treenin jälkeen, että hypättiin bussilla keskustaan. Sieltä poikettiin vielä koirien uimapaikalle polskimaan kun oli niin kuuma! Kahlashan tuo, mutta kun siellä oli pari muutakin koiraa niin ois ollu kivempi vaan leikkiä. Olipa muuten lämmintä vettä kun itekin kahlailin!

Rannalta käpösteltiin sitten kotosalle ja kuunneltiin ohikulkijoiden hihkasuja: Kato, onpa komea koira! Minkäs merkkinen se on? Äiti kato talmaattialainen! Onpa se kaunis! Kato mikä koira! Dalmatialaisen kans on sula mahdottomuus liikkua huomaamattomasti ihmisten ilmoilla...

2 kommenttia:

 1. Hienoa, että onnistuitte ohjauksetta :)

  T: Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ois varmaa ollu pahitteeks, että joku ois ollu kattomassa mun sähläyksen perään, mut päästiin me ihan loppuun asti! :D Oli kiva rata :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!