19 heinäkuuta 2013

Keppihurmosta!

Tiiättekö minkälaista on treenata koiran kans, joka oikeasti kuuntelee ja tekee mielellään hommia? Jonka kans ei tarvi joka ikisissä treeneissä koko ajan tapella nenää vastaan tai huudella koiran huomiota takas jostain nurkasta? Jonka kans voi oikeesti keskittyä kunnolla siihen itse treenaamiseen? Nykyään mäkin tiedän :))
Tehtiin tehotreenit pelkästään keppejä. Ja mä taisin löytää keppien kadonneen vauhdin salaisuuden, nimittäin keppien päästä puuttuva namikuppi! Käytiin yhessä laittaan keppien päähän namikuppiin herkkuja ja pikkasenko menee paremmalla vauhdilla kepit! Ne oli oikeesti välillä ihan superhyvät!

Tehtiin alussa täysillä verkoilla ja sit aloin repiä (=koska jesari :p) yksi kerrallaan verkkoja irti. Ei välittäny puuttuvista verkoista ollenkaan, ainoastaan pari kertaa oikasi yhen kepin välistä kun perättäiset verkot otin pois. Korjasi kuitenkin hyvin. Kun meni niin superisti niin uskaltauduin ottamaan kokonaisuudessa kolme verkkoa irti, mutta kerrankin maltoin lopettaa reilusti ennen epäonnistumista (hyvä minä!). Mä kattelin oikeesti huuli pyöreenä sen vauhtia ja menoa ja mietin, että sen on täytyny treenata keppejä jotenki sillä aikaa kun mä oon töissä :D Super hyvä mieli jäi kepeistä ja jos vaan pääsen samalla temmolla treenaamaan niin uskallan jopa toivoa, että meillä vois olla ihan ok kepit kesän jälkeen...

5 kommenttia:

 1. Mä tiiän myös, ja se on mahtavaa! Hienoa että Jali jätti nenän pois treeneistä :)

  Ja hienoa että sait vauhdin kepeille takaisin ja ne on alkaneet sujumaan! Teiän treenejä ois kiva nähdä videoltakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Valehtelisin jos väittäisin, ettei se välillä eksyis hajujen maailmaan, mutta pääosin meiän treenit on ihan eri meininkiä mitä aikasemmin :)

   Mä voin yrittää muistaa ottaa joku kerta kameraa mukaan jos saisin vaikka siskot taas apuun ja videoimaan. Ois kiva iteki nähä menoa videolla :)

   Poista
  2. Kuulostaa tosi kivalta, itekin kivempi tehdä kun koira keskittyy ja jaksaa :)

   Oppii hirveesti ja näkee kehityksen paremmin itekin kun on vähän videoo. :)

   Poista
 2. Millon tuut Henna takas jkl? Vois käydä yhdessä vaikka treenaamassa niin ois sit videointiapuakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta joskus elokuun lopussa tai syyskuun alussa, en tiiä vielä tarkalleen. Mutta apu otetaan toki vastaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!