19 helmikuuta 2015

Vain elämää vol 2

Me ollaan vaan oltu. Tehty lenkkejä hyvässä ilmassa. 

Kuvia meidän reissuilta kun kamerakin on ollut suht ahkerasti mukana. En vielä oikein hallitse tätä äkillistä valoilmiötä, tuntuu hankalalta kun kirkas valo luo samalla jyrkkiä varjoja ja lumi on ihan sinistä ja koira palaa puhki tai muuta ikävää. Harjootellaan.

Ollaan oltu jäällä, kalliolla, tekojärvellä, metsässä... Osa postauksen kuvista on vesileimasta huolimatta siskon käsialaa.
Suksen side sanoi itsensä hetkeksi tehtävästään irti ja siinä kun sitä venkslasin tuli pilkulliselle ilmeisesti tylsää. Olen ollut todistetusti hiihtämässä!
Onneksi pätevä pilkullinen keksii itselleen tekemistä ja nimeltämainitsemattoman hanska sai kyytiä.
Antaa lasten leikkiä. Hanska selvisi tilanteesta kutakuinkin ehjänä. 
Hups, ollaan me näköjään "treenattukin" :D 
Vasen käsi, mitä ihmettä?
Tämä kuva oli työn ja tuskan takana. Tai no. Yllättävän kivuttomasti loppujen lopuksi. Mutta Alma, missä ryhti?! Pojat näyttää mallia.
Sitä kutsutaan arjeksi. Se on ihan mukavaa, kannattaa kokeilla.

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen nyt muutamaan otteeseen käynyt hiihtämässä villaneitojen kanssa - en muistanutkaan kuinka hyvää liikuntaa se meille kaikille on! Villakoirat painelee kuin mikäkin ladulla ja minä yritän vahvasti pysyä perässä :-D

  Oi kuinka kaunis ja tunnelmallinen tuo koko lauman yhteiskuva on♥ upea kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on perinteiset koulutraumat jääny hiihtämisestä, mutta alkaa pikku hiljaa hellittää. Ei täällä pääse muuten liikkumaan kun kelkanjälkiä tahtoo jalat upottaan näillä keleillä. On ne sukset siis ihan kätevät :)

   Ja kiitos, siitä tuli kyllä ihan kiva vaikka mallit oli hiukan malttamattomia :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!