02 maaliskuuta 2015

Hömppäillään

Välillä tahtoo kovasti paljon ärsyttää ettei missään pääse kunnolla treenaamaan. Tämmösen lyhytkarvaisen kanssa pakkasella ulkona treenaaminen on vähän niin ja näin ja vaikka ilmat on ollut leudompia niin missäs treenaat kun kaikkialla on lunta ja jäätä ja se lähin halli on siellä tunnin ajomatkan päässä ja sinnekin pitäisi joku lupa treenimään maksaa. Ja siinä nyt ei olisi juurikaan järkeä.

Nooo, käytiin tekemässä jotain hömpötystä ja kamerakin raahautui mukaan. Puitteet on mitä on, turha sitä on surra. Kamerasta loppui aika äkkiä akku, joten hirveästi ei kuvamateriaalia irronnut. Ei sillä että oltaisiin hirveästi videolla näkyvää enemmän tehtykään, jotain eteentulohömpötystä taidettiin vielä ottaa.

Pahoittelen tuulen suhinaa videolla. Ja musiikkia, muttakun se jotenkin osui treenifiiliksien kanssa yhteen :D Tykkään itse vaan kuulla muiden videoilta myös käskytykset ja kehut niin mieluusti pidän alkuperäiset äänet mukana. Laittakkee äänettömälle jos ahristaa.

 • Kun olen puhunut huonoista käännöksistä, tarkoitin huonoja käännöksiä. Ylityöstää, ei hallitse ollenkaan kroppaansa, liian korkea vire...? Tähän pitäisi saada jotain tolkkua.
 • Perusasennot! Ei tuommoisia puolihuolimattomia vajaita asentoja! Ei vinoja asentoja! Hmph! Pyörimiset näkyy tosiaan myös perusasennoissa.
 • Se vasen käsi, mitä se tekee? Miksi se tekee?
 • Luoksetulon stoppia ollaan hömpätty lenkeillä ja se näkyy. Stoppeihin on tullut kivasti terävyyttä! Ainoa vaan, että niitä ollaan tehty perusluoksetulon kustannuksella ja ennakoi näköjään hirrrrveästi. Enemmän läpijuoksujakin kehiin.
 • Ei tehty tänään noutoa, mutta mainitaan nyt, että se on taas mennyt taaksepäin. En ymmärrä tuota koiraa kun ensimmäinen toisto saattaa olla kapulan kanssa ihan kiva ja tekee hyvällä ilmeellä, mutta heti seuraava on "yyyyh, en ala, vie se pois, en varmasti koske". Kerää jostain painetta. Ei ole tehnyt erään toisenkaan mieli taas hetkeen koskeakaan koko kapistukseen.
Samapa tuo vaikka virheitä löytyy vaikka muille jakaa. Kattokaa nyt miten innoissaan toinen on! Se on niin liikkis kun se huomaa että kaivan treenikamppeita ja kun lopetettiin oli koko ajan tarjoamassa, että vieläkö, vieläkö?! Näkee ettei olla hetkeen kunnolla treenattu, se on ollut sisällä välillä ärsyttävänkin huomionkipeä.

7 kommenttia:

 1. Ihana ilme sillä koko treenaamisen ajan :) Jali on söpö <3

  VastaaPoista
 2. Voi ei miten ihana :D On muuten pitänyt jo pitkään sanoa että aivan ihana tuo banneri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö :D

   Ja kiiitooos, kiva saada jotain palautetta ulkasta :) Mäkin tykkään tuosta (ainakin taas hetken) :D

   Poista
 3. Iloista menoa! Mä kiinnittäisin enemmän huomiota palkan suuntaan ihan jo siin perusasennossa. :) Ja käännöksiä treenaisin ensin matalammassa vireessä ja siinä kun toimii, niin vireen nostoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo palkan suunta on semmonen mistä mulle muistutetaan hyyyyyvin usein. Tahtoo unohtua :D Ja käännöksiin oli liian korkea vire. Oikeastaan halusin videolle miltä nuo pahimmillaan näyttää eli aloitettiin käännöksillä ja vielä nostin virettä pallolla hetsaamalla. Kyllä se vielä joskus tekee näyttävät ja oikeaoppiset käännökset korkeassakin vireessä :D

   Poista
  2. Varmasti vielä tekeekin! :D Itselläkin välillä palkan suunta on mitä on tai sit tekee palkkauksessa jonkun todella typerän ratkaisun - mut kun sitkeästi kiinnittää siihen huomiota ja vaikka ennen palkkausta viel miettii sitä suuntaa, ni se alkaa sieltä luonnistua ja huomaa kuinka se vaikuttaa siihen kokonaisuuteen hyvinkin pian! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!