12 maaliskuuta 2015

Oon kuullu, että harjoitus tekee mestarin

Itseoppineen tie saattaa olla pitkä ja kivinen, mutta josko sinne maaliin joskus päästäisiin. Yrityksen ja erehdyksen kautta. 
Ottamalla apua vastaan, pääset lopputulokseen ehkä nopeammin. Mutta jääkö joku oma oivallus silloin tekemättä? (Tai sitten vain haluat lyödä päätäsi jatkuvasti seinään) Pitää muistaa imeä ideoita ympäriltään, mutta käyttää myös omaa järkeään. Hyvä idea saattaa joskus ollakin toteutukseltaan huono, mutta ehkä osaat seuraavalla kerralla parantaa?
Ei kukaan ole seppä syntyessään. Jotkut ehkä pääsevät helpommalla kuin toiset, sitä kutsutaan kai luonnonlahjakkuudeksi? Toisiin ei kannata verrata.
Joskus onnistuu, välillä taas ei. On hyviä päiviä ja on huonoja päiviä. Välillä olosuhteet ovat liian haastavat. Kun yksi asia onnistuu, joku toinen asia epäonnistuu. Liikkuvia osia on joskus yksinkertaisesti liikaa hallittavaksi.

Mutta eikai kaiken tarvitse olla aina täydellistä? Lopputulos voi silti olla mieluinen. Pitää muistaa iloita niistä pienistäkin onnistumisista. Ei pidä luovuttaa!
Se tunne, kun kaikki loksahtaa kohdalleen. Olen onnistunut! Harjoittelu tuottaa kyllä tulosta kun vain jaksat yrittää. 

Taitaa päteä minun valokuvailuni lisäksi (meidän) harrastamiseen ylipäätään.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 Ottaispa joku meidänkin karvaturreista näin hienoja potretteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olittekos te Jyväskylästä? Kunhan tästä jyväskyläydyn niin voin kyllä joku päivä räpsiä? Vois olla ihan hauska testata kuvata vieraita koiria, mutta mitään laatutakuuta en voi luvata :D

   Poista
  2. Voi meistä saat kyllä harjoituskappaleita jos tilaisuus tulee, olis tosi huippua! Asutaan tosiaan JKLässä :) Omat koirat ei osaa poseerata pätkääkään enkä omaa järkkäriä itse joten suurin osa kuvista on tylsiä kännykkäräpsimisiä.

   Poista
  3. Heitäpä kuule vaikka joskus tässä ens kuun puolella spostia henna-o(at)hotmail.com :)

   Poista
  4. Huippua! Minäpä laitan postia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!