20 toukokuuta 2015

Kuulumispostaus

Niin kiva kun tuota omaa onkin kuvailla niin on se kiva saada välillä linssin eteen muutakin kuin mustaa ja valkoista. Kuvituksena Jalin lisäksi seikkailee sakemannityttö Vita, joka on usein meillä leikkiseurana, cavakaksikko Willow ja Molly, jotka voi löytää myös täältä sekä siskon Alma-pemu :)
 • Käytiin tokottelemassa häiriössä mätsäreissä 5.5. Tuomari oli hirrrveeen jännä, mutta Jalmar teki kehässä sikahienoa seisomistreeniä vaikeassa häiriössä. Seisotin edestä ja siirryin välillä vierelle tokomaisesti, ei ennakoinut perusasentoa! ;) Meidän seisomisharjoitukset tuotti meille lopulta SIN1 tuloksen, meinasi silmät pudota päästä kun tuomari tuli meidät kättelemään ykkössijalle. Ei päästy bis-kehään eikä ollut mitenkään superit palkinnot, mutta samapa tuo.

 • Ollaan yritetty paikkistellapaikkistellapaikkistella. Mahdollisuuksien mukaan miten ollaan päästy ja saatu seuraa. Rutiinia vaan ja muistaisi itse helpottaa kun häiriö on vaikea ja vastaavasti vaikeuttaa kun ollaan helpossa häiriössä!

 • Häiriöt ja hallinta-kurssikertoja kaksi kipaletta takana. ei mitään suurta ahaa-elämystä tai läpimurtoa. Tai no, sen verran, että seuraavalle tulen kyllä opettamaan erilaisten harjoitusten avulla sitä hallintaa jo pienestä pitäen... Kontaktihäiriöt sivulla sujuu jo tosi kivasti.

 • Jalmar oli viime viikon hoidossa "mummolassa". Oli syönyt kuulema puoliksi yhden kuivakakun, mutta muuten kai ollut ihan nätisti.

 • Pikku-Alma tuli vuorostaan minulle "minilomalle". Ei sillä että Alma olisi hoitopaikkaa tarvinnut, mutta lähtipä kaupunkilomalle.

 • Ohitukset kahden koiran kanssa on vaikeita, Almuri haluaisi syödä kaikki vastaantulevat ja Jali provosoituu Alman rähinöistä ja noidankehä on valmis. Tarvitsisi lisää käsiä, hihnat menee solmuun! Miten suurta ja pientä koiraa muutenkaan talutetaan yhdessä fiksusti? Miten palkata kahta koiraa yhtä aikaa ohituksen aikana?

 • Nappasin Jalin silmäkulmasta ensimmäisen punkin. Hyiyök, menkää pois. Pistin sen kirjekuoreen ja lähetän Turun yliopistoon. Pitäisi miettiä jotain suojia, pannat ei houkuta (kokeiltu, jäi metsälenkillä sille tielleen) eikä toisaalta muutkaan myrkyt. Ollaan menty ennenkin luomuna ilman karkotteita, katsoo mentäisiinkö nytkin. Muoks (22.5) Almasta napattu vajaa kymmenen punkkia yhden lenkin jälkeen, vain yksi tosin kiinni. Hyihyihyihyi!!

6 kommenttia:

 1. Me otettiin käyttöön se Bravectotapletti. Oon kyllä todella tyytyväinen. Ei tartte välttää koirien pesemistä (ihan ku pesisinkään niitä kovin useesti) eikä uimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mää vähän harkitsinki ku ois nii helppo antaa ja vissii vaikutus kestäis kutakuinki koko kesän...

   Poista
 2. Moikka!

  Löysin blogisi dalmis-blogien googlettelun johdosta :) Mulle on tulossa ensi kuun alussa pikkuinen dalmisneiti, joten täältä blogista on löytänyt paljon vinkkejä ja fiiliksiä mitä tulevaisuudessa on edessä, ihana myös katsoa hyvin otettuja kuvia! Jospa minäki innostuisin blogia kirjoittamaan sitten, kun pentu kotiutuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hyvän rodun oot valinnut ;) Kiva että on löytynyt vinkkejä, voin sanoa että tylsää ei dallun kanssa tule olemaan :D

   Linkkaile sitten blogisi mulle jos alat kirjoittelemaan niin liityn lukijaksi :)

   Poista
 3. Teidän toiset koiratuttavuudet tais olla vähän kuvauksellisempia kuin meidän neidit - näiden kuvien läpikäynti naurattaa vieläkin joka kerta! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö, sun tytöt oli just hyviä malleja :D Mä tykkään hölmöistä kuvista, mun mielestä toi "magneettikorvat" kuva missä Jali ja Willow on ihan evvk on ihan paras :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!