20 helmikuuta 2013

Läpivalaistu

(Kuvat tän päivän metsälenkiltä, aurinkooo!!)

Me käytiin tänää joukkotarkeissa kuvauttamassa lonkat, kyynärpäät ja selkä. Ai että mua jännitti, vaikkei nyt mitään syytä pitäis olla. Mentiin asenteella, että jos sieltä huonot tulokset tulee niin niillä mennään.

Mikä tää on??
Klinikalla poika oli häntä koipien välissä: iik ollaan eläinlääkärillä! Hirveesti se sai kaikilta kehuja ja ois saanu paljon rapsutuksia, mutta minkäs voit kun pelottaa! Sai hoitajalta erityismaininnan, että kiva ku se on noin hoikka ja lihaksikas poika, hieno koira! Onhan se :) Noh ei sitten muutakun nukutuspiikki kankkuun ja ootteleen että koira nukahtaa. Allekirjoittanut myöntää tässä vaiheessa olleensa herkkis kun koiralla alko pää nuokkua ja jalat pettää alta, tuli vaan niin elävästi mieleen kun Piki nukkui mun sylissä ikiuneen. Onneks sain koottua itteni ennenku hoitajat tuli eikä kukaan nähny...

Ei kuulema hirveen syvään uneen vaipunu ja hoitajalla oli kuulema vaikea saada lopussa kuvia kun poika alkoi sen verran heräillä ettei malttanu pysyä paikalla! Pääasia että ne kuvat kuitenkin saatiin. Voi että se oli raukka kun silmät seuras liikettä ja häntä vähän heilahteli, mutta ei kuitenkaan vielä jaksanu nousta ylös. Nopeasti virkos kuitenkin kun heräte pistettiin.
Namia tiedossa!
Niin ja ne alustavat tulokset. Eläinlääkäri arvioi lonkat A/B ja kyynärät 0/0! Sen verran mäki osasin kattoa, että toinen lonkka näytti vähän huonommalta, mutta muuten en osaa kyllä niitä tulkita, joten odotellaan sitä virallista tulkintaa kennelliitosta. Ja epävirallisina kuvina kaula-, rinta- ja lanneranka, jotka kaikki oli ok. Henna huokaisee tässä vaiheessa helpotuksesta! Hyvältä vaikuttaa. Eläinlääkärin mukaan ei ainakaan ollu mitään huolestuttavaa vaan lonkat ja kyynärät oli ihan siistit eli ei mitään nivelrikkomuutoksia ainakaan näkynyt, eikä selässäkään ollut mitään luutumia tai luupiikkejä tai vastaavia. Kyllähän se pientä mieltä tyynnyttää tietää, että koiralla on rakenne kunnossa jos sitä agilityäki harrastaa meinaa :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin aloin itkemään kun Pongo nukutettiin... :D En tiiä miks, jotenkin tosi herkkä tilanne ja hirveetä kun se näytti ihan kuolleelta! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä etten oo ainoo :D Ehkä se on seki kun toinen on niin avuttoman näkönen ja olonen siinä nukutuksessa. Onneks näitä tilanteita ei usein tuu :)

   Poista
 2. Hah, Taisoni taas ei ois millää malttanu herätä, kerranki ku saa nukkua kunnolla :D hienot tulokset tulossa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Täytyy nyt vielä malttaa oottaa niitä kennelliiton tuloksia kun kyllähän noi voi vielä muuttuakin kun takas tulee. Kiva ois ku pysyis samana!

   Nimimerkillä kärkkyy joka päivä Omakoirasta millon sinne tulee lasku :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!