10 helmikuuta 2013

Pätevä pilkku!

Me (siis minä JA Jali) ollaan molemmat innostuttu pikkasen tokoilusta. Ollaan käyty sillon tällön hallilla tokoilemassa ihan senki takia että saadaan sitä hallintaa siellä hallilla parannettua ja muutenkin. Viime kerralla tuli kuvattua vähän videotaki meiän menosta:


Mähän postailin meiän viime kesäisestä tokoilusta hetki sitten niin voi vähän verrata miltä meno näyttää. Mun mielestä ollaan molemmat ainaki kehitytty! Jali on paremmin kuulolla, seuraaminen on paljon tiiviimpää ja hei, sehän pitää ihan kivaa katsekontaktiaki! Siis jopa silmiin, eikä aina vaan sinne namikäteen. Ja mä oon oppinu leikkimään sen kans. Tai siis palkkaamaan lelulla. Hyvä minä! :D Varmaan ihan simppeli juttu joilleki muille, mutta mulla on kokemusta ennestään koirista, jotka tekis mitä tahansa namin eteen niin ei oo tarttenu muuta keinoa ees miettiä. Tuo Jalin lelu on muuten oikeesti kissan lelu kun en eläinkaupasta semmosta mieleistä löytänyt ja Jali oli makutuomarina mukana ja innostu tuosta. Ei kai siinä :D

Mut just ku me ollaan päästy hyvään vauhtiin niin tottakai auto sano ittensä irti... Täytyy siis kulkea julkisen liikenteen armoilla tai kävellä hallille, mikä tarkottaa sitä että hallille ei luultavasti tuu lähettyä niinkään usein kun nyt. Hmph. Auto jää tänne porukoille ja lähetään tästä iltasella bussilla takas kohti Jyväskylää. Toivon mukaan ei oo hirveen täys linkka...

4 kommenttia:

 1. Moi! Kyllä meno on parantunut ja hyvin näyttää Jali syttyvän lelulle. :)
  Itselle tuli tämmösiä huomioita mieleen, seuraamisessa taisit palkata aina istumisesta, kannattaa välillä palkata kesken seuraamisen, koska koira oppii, että ei tästä tuu ikinä palkkaa jos aina palkaa samasta kohdasta, yllätyksellisyyttä siis. Kaukoissa voi pitää pidempää väliä vaihdoilla, ettei mene hyppimiseksi. :)
  Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyviä pointteja! Täytyy kiinnittää tuohon kyllä enemmän huomiota :)

   Kaukoissa ei ihan aina kestä vielä sitä että mä oon kauempana. Alkaa valua helposti lähemmäks, varsinki tuossa istumaan nousussa. Mä oon muutenki yrittäny vaa saada noihin vaihtoihin vähän vauhtia ja sillä tehny noita ihan vieressä oleviaki vaihtoja. Mä en ees oo vielä sen kummemmin kattonu että mikä se etäisyys pitää kaukoissa olla ja miten paljosta liikkumisesta menee pisteitä, kunhan ollaan vähän leikitty noitten vaihtojen kans. Täytyy opiskella joku päivä :)

   Poista
 2. Tarkoitin siis että aika vaihtojen välillä voisi olla pidempi. ;) Matkaa joo ei kannata kasvattaa ettei valu eteenpäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pitäis opetella näköjään lukemaan... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!