09 huhtikuuta 2016

Arvonta: Liput Eläinystäväni-messuille

ARVONTA SUORITETTU! Käyhän nimimerkki Aino kurkkaamassa spostiisi :)
Messukeskuksessa järjestettävään Eläinystäväni-messuun haettiin bloggaajia ja pistin ihan huvikseni hakemusta. Olin jo kokonaan unohtanut koko hakemuksen kun pari päivää sitten pamahti sähköpostiin kutsu messuille. Hupsansaa! Voi olla ettei me messuille kuitenkaan voida lähteä kun on viikonlopuksi jo muita suunnitelmia, mutta sain kuitenkin samalla kaksi lippua arvottavaksi. Ja minähän arvon!
Eli mikäli halajat lippua ensi viikonlopulle 16.-17.4.2016 messuille niin pistähän kommentoiden! Samaan aikaan Helsingin Messukeskuksessa Eläinystäväni messujen kanssa järjestetään Lapsimessut, OutletExpo, Kädentaitotapahtuma ja Model Expo. Lipulla on vapaa sisäänpääsy kaikkiin näihin tapahtumiin. Arvon molemmat liput samaan osoitteeseen niin on sitten liput kaverille kans tai halutessasi voit käydä messuilla molempina päivinä. Tai vaikka nuotion sytykkeeksi jos ei muuta käyttöä toiselle lipulle löydy :)

Arvontaan osallistut kommentoimalla ja lisäämällä kommenttiin sähköpostiosoitteesi, olet sitten blogin lukija tahi et. Ja toki saa rustata muutakin kommenttia :) Suoritan arvonnan maanantaina 11.4. niin kerkeää liput varmasti oikeaan osoitteeseen ajoissa. Lähetän voittajalle maanantaina sähköpostia ja kysäisen sitten osoitteen johon liput lähetän, ole siis kuulolla niin kerkeää liput ajoissa postiin!

Eli lyhykäisyydessään

  • Palkintona kaksi lippua 16.-17.4.16 Helsingin Messukeskuksen messutapahtumaan
  • Osallistu jättämällä kommenttiin oma sähköpostiosoitteesi
  • Arvonta suoritetaan maanantaina 11.4.

Arpaonnea! 

14 kommenttia:

  1. Osallistutaan vaikka äärettömän huono arpaonni onkin :D Emilia.larmala@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mekin osallistustaan, SusannaLehto@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  3. Ooo ihan pakkopakko osallistua, jos vaikka täältä irtoaisi mahis päästä Scandinavian Winner Show'ta katselemaan! :) Sähköpostini on kaamakettu@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Kerrankin arvonta mihin ei tarvi olla blogin lukija, siitä iso plussa :) Ja toivottavasti et ota tätä pahalla, blogissasi on hieno ulkoasu. Itse vaan en yhtään tykkää niistä bloggaajista, jotka kalastelee lukijoita arvonnalla. Varsinkin kun blogissa on yleensä ennen arvontaa jo monta kymmentä ellei satojakin lukijoita. pirpana-@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ota pahalla, miksi ottaisin? Minustakin on hölmöä houkutella lukijaksi vain arvonnan varjolla. Mikä lukija se sellainen on jota ei oikeasti blogin sisältö muuten kiinnosta kuin että saapahan osallistua arvontaan? Blogin lukijaksi liittyminen on kuitenkin ihan vapaaehtoista enkä halua siihen mitenkään "pakottaa" :)

      Poista
  5. Mukana arvonnassa :)
    Näille messuille on kyllä pakko päästä.
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  6. Mukana, messuille menossa. paivit14@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Ehdottomasti osallistutaan! origamikurki@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Osallistun arvontaan!
    koirasanoohau@forward.cat

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa jos vielä ehtii mukaan :)
    paula__87@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Vieläkö ehtii mukaan arvontaan? �� heidi-maria.rannikko@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  11. Mukana ollaan! :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Mukana!! :) Anniina.meriluoto@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!