16 helmikuuta 2014

Ei palele!

Jali sai jo joku aika sitten tossut, koska alkaa pakkasella hihnalenkillä hyppyyttää varsinkin takajalkojaan kun  varpaita paleltaa. Kotikotoa löytyi kaikki tarvittavat tarvikkeet (tarranauha kierrätetty vanhoista jalkapallosuojista) ja sisko toimi ompelijana, minä purkajana. Yhdessä ideoitiin ja mittailtiin ja niistä tuli aika hyvät! Yhdellä pelto/metsälenkillä pilkunkestäviksi testattu, kunhan vaan takajalkojen tarran muistaa kiristää tarpeeksi kireälle.

Ei palella enää! Eikä palella kyllä muutenkaan näillä  keleillä. Jospa nuo pääsis kunnolla käyttöön sitten ensi talvena...
-------------------------------------------
Ollaan jätetty aksan omatoimiset treenailut pikkasen vähemmälle kun musta tuntuu, että Jalilla on selässä (tai jossain muualla) jotain jumia. Sen kepit on ollut ihmeen tahmeet lähiaikoina, eikä mun mielestä aina oo ollu syy liian korkeassa vireessä vaan jotenkin mulla on pieni kutina, että ongelma on jossain muualla. Se on alkanut myös istumaan taas välillä kummallisesti vinossa, mikä on ollut aika selkeä merkki, että jossain on jotain. Ja kun miettii sen selän hiestämisiä maahan ja putkiin niin 1+1=2? Tuskin saadaan ensi viikolle aikaa vielä minnekään, mutta mietin silti jättääkö ensi viikon treenit väliin vai ei.

2 kommenttia:

  1. Täällä pienen 12viikkoisen dalmatialaisen omistajana ryhdytty lukijaksi. (pidän itsekin blogia, käy kurkkaamassa :p) Meidänkin oli hankittava koville pakkasille Elvikselle tossut, jotta pienet tassut eivät palele. Toinen nauttii niin kovasti ulkona olemisesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan lukijaksi! Kävin kurkkaamassa sun blogia ja taidanpa liittyä myöskin lukijaksi! Suloinen Elvis :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!