22 helmikuuta 2014

Meidät löytää Instagramista!

Otin yhden askeleen kohti nykyaikaa ja latasin vihdoin puhelimeeni Instagram-sovelluksen. Kun tuosta koirasta tulee kuitenkin otettua kuvia myös jonkun verran puhelimella niin ehkä tämä oli jokseenkin luonnollinen lisä. Ihan olen hukassa vielä koko sovelluksen käytöstä, mutta onnistuin mä sinne jo puhelimen muistista kuvia lisäämään :D
(Tuosta ylläolevasta kuvasta sen verran, että Jalin oli ihan pakko kiivetä mun perässä nuo jyrkät portaat näköalatorniin. Ylös olikin helppo tulla, mutta hetken epäröi ennenkuin lähti kiipeämään alas. Onneksi uskalsi, olisi voinut olla aika hasardia kantaa se sieltä alas :D)

Meidät löytää käyttäjänimellä pilkunviilaaja ja seuraamislinkin löytää myös tuolta sivupalkista. Mä oon vielä ihan ulkona näistä seuraamisjutuista ja hashtageista sun muista, mutta ehkä se tästä.

Löytyykö teiltä Instagram tiliä?

6 kommenttia:

 1. Mä liityin kans vuoden vaihteessa Instagramiin ja pikkuhiljaa alan ymmärtää sitä. :D Meidät löytää käyttäjänimellä Ninnusti, tosin harvoissa kuvissa ei taida juurikaan dalmikset näkyä. Pitää siis parantaa siinä suhteessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas luulen, että rajotan kuvaamisen enimmälti tuohon hurttaan :D Mä en oikeen koe olevani esimerkiksi "kuvaa ruoka-annoksesi" tyyppiä :)

   Poista
 2. Meidät löytää kans instagramista idioottiteeman mukaisesti nimellä idioottitimppa

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyy myös. zanniem nimellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos, sua en onnistunutkaan vielä löytämään. Täytyy liittyä seuraajaksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!