31 maaliskuuta 2014

Roskahaaste heitetty!

Hei kuulkaas, heitän teille eteenpäin pienen haasteen.

Osallistukaa facebookissa pyörivään Koiraihmisten roskahaasteeseen! Haaste alkaa virallisesti huhtikuussa eli huomenna. Riittää kun nappaat lenkille mukaan ylimääräisen muovipussin, jonne keräät lenkin varrella näkyvät roskat. Jos haluat, nappaa kuva koirastasi roskien kanssa ja lisää se facebookin haasteryhmään. Mikään ei edellytä ryhmään liittymistä eli osallistu toki haasteeseen vaikket olisi edes facebookissa!

Helppoa, eikö?
Mekin osallistutaan!
Ja ihmiset ne jaksaa valittaa joka ikinen kevät koirankakasta? 

4 kommenttia:

 1. Tuo koirankakasta valittaminen on niin urpoa (siis jos sitä kakkaa nyt ei ihan tiellä tai ihan tien vieressä ole), enemmän mua haittaa ne rikotut pullot, tölkit ja pahimmissa tapauksissa jopa ruiskut jotka tulee lumen alta näkyviin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Rikottuihin pulloihin törmää täällä päin harmittavan usein, oikein ihmettelen miten tuo on säästyny ilman tassuhaavaa. Muutenkin nuo kaiken kirjavat roskat pistää silmään ihan eri tavalla kuin joku kakkakikkare penkan pohjalle, että en ymmärrä miksei roskaamisesta valiteta enemmän. Koiraihmisiä on helpompi syyttää kun syyllinen (=koira) on tiedossa?

   Kyllä minä nykyään tunnollisesti kerään ne kakat pois ja välillä muidenkin jos oikein häiritsevällä paikalla on. Jos sillä nyt yhden mielensäpahoittajan saa pysymään hiljaisena.

   Poista
 2. Hieno haaste! :) Muistin tänään lenkillä tämän roskahaasteen, mutta yllätyin, miten vähän meidän lähilenkkipolkujen varsilla oli roskaa. Täytyy silti ottaa pussi mukaan joku päivä ja lähteä vastaamaan haasteeseen, uskoisin pienellä lenkin suunnan muutoksella roskia jo löytyvän... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon saanu kyllä valitettavan helposti pussit täyteen. Nyt on joutunut vähän jo etsimään kun roskaisimmat tienvarret oon jo keränny eikä kukaan oo (vielä) kerenny roskata uudestaan. Jännästi sitä on kulkenu laput silmillä noitten roskien suhteen, nyt vasta on huomannu miten paljon täälläkin roskataan. Ehdottomasti voiton vie kyllä tupakoijat, se askien ja tumppien määrä on kyllä ihan kamala!
   On kyllä harvinaisen palkitsevaa kävellä niitä reittejä, jotka on jo putsannut ja kyllä siitä saa hyvän mielenkin kun pussillisen roskaa kantaa pois luonnosta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!