19 syyskuuta 2013

Treenipäivitystä

Uusi kone vihdoin hurisee, joten vihdoin pääsee tännekin kunnolla rustaileen :)

Josko jotain pientä päivitystä treeneistä, jos vielä jotain muistan. Viime viikolla ei ollutkaan treenejä, mutta sitä edellisellä viikolla kylläkin. Hirveesti ei kylläkään enää oo muistikuvaa mitä sillon tehtiin, eikä radasta oo mitään muistikuvaa enää. Muistaakseni jotain takaakiertojuttua (joita en hahmottanu takaakierroks) ja valssia. Niin ja lopussa oli joku persjättö ja siitä takaakiertoon, missä tahto irrota väärin esteelle eikä ollenkaan tullu kiinni oikeaan käteen. Se ei oo kyllä ollenkaan mun käessä kiinni ja hakee noita esteitä välillä ihan musta välittämättä. Josko koittais noita puolenvaihtoja saada iskostumaan Jalinkin päähän niin, että seurais välillä sitä ohjaavaa kättä, että mille puolelle ohjaajaa sitä pitäis oikein tulla. Pilkku otti vähän häiriötä viereisellä kentältä kuuluvasta vinkulelusta, mutta muuten ihan kivasti mukana.

Tänään olikin sitten meidän puolesta pikatreenit kun aika loppui kesken. Koira oli tän ajan kentän laidalla peitetyssä häkissä kun joku myöhästy bussista (syytän bussikuskia, joka ei edes hidastanut pysäkin kohdalla ja kun itse istuin katoksen alla sateelta suojassa en bussin tuloa ajoissa huomannut :P) ja hätäsoitolla kaverille sain auton lainaan. Ei viittiny sotkea autoa märällä koiralla yhtään enempää kuin pakko, joten koira häkkiin odotusajaksi. Voitte kuvitella miten lähes 1,5 tuntia häkissä muiden suorituksia kuunnellut koira on pikkasen täpinöissään päästessään häkistä vapaaksi. Hiukan oli hurlumhei ja juoksenteli ympäri kenttää, ei tahtonu malttaa jäädä lähtöön, ei tahtonu malttaa kuunnella käskyjä... Pyörähettiin ulkona ja otettiin uudestaan ja alkohan sieltä löytyä se asiaan keskittyvä pilkku. Ei voi koiraa tuosta kyllä syyttää, sille ei vaan sovi tuo häkissä odottelu muiden suoritusten aikana. Petras kyllä tosi hyvin kun sai ensin vähän humpuutella. Toivottavasti ens viikolla saisin oman auton käyttöön!

Omatoimisesti ollaan käyty tekemässä niitä keppejä (yllätys yllätys) ja jotain ihan pientä ratatreeniä vähän kentällä valmiina olevaa rataa soveltaen. Se pääsee välillä kepeillä hyvin rytmiin eikä tällöin välitä ollenkaan ohjureista tai niiden puutteesta, mutta heti jos rytmitys ei onnistu niin ei taho onnistua kepitkään. Lyhyillä kepeillä saa yleensä hyvin aina oikean rytmin, joten jatketaan niillä.

Adidas Kanadia Tr 4

Investoin jokunen aika sitten vihdoin kenkiin agilityä ajatellen. Kokeilin Salomonin Speedcrosseja, jotka tuntuu olevan aksailijoiden suosiossa. Ne oli ihan hirmu hyvät jalassa, mutta hinta oli vähän liikaa. Siispä nappasin alennuksesta nuo Adidakset kun sattui olemaan oikeaa kokoakin jäljellä. En tiiä ajavatko miten hyvin asiansa, mutta on nuo nyt huomattavasti paremmin pitävät kuin normaalit lenkkarit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!