15 toukokuuta 2014

Takaaleikkausta ja keinupelkoa

Voihan takaaleikkaus. Jalihan hakee loppujen lopuksi tosi hyvin esteille ja sinäänsä sille ei ole mikään ongelma irrota mun edelle eli ideana takaaleikkaus ei ole meille mitenkään mahdottomuus. Ensimmäinen takaaleikkaushan oli ihan hyvä, mutta kun se hyppää niin pitkät loikat niin jos mä oon yhtään myöhässä tai rintamasuunta näyttää minne sattuu niin valuu, valuu, valuu. Sehän itse asiassa pystyy kääntymään yllättävänkin näppärästi näinkin isona koirana jos vaan kaikki osuu nappiin.  Vika toisto oli jo varsin kiva ja sujuva.
Vika toisto vielä hidastettuna kun tää oliki aika hauska kattoa läpi :D
Lopuksi tehtiin parit toistot keinua ja puomia. Käytiin omatoimisesti tekemässä Jattilan uutta keinua viime viikonloppuna. Jalillehan joutuu aina tauon jälkeen muutenkin muistutella keinua, mutta enpä olisi siihen kaivannut enää yhtään enempää haastetta. Uusi keinu nimittäin onnistui kaatumaan Jalin ollessa keinulla kun keinun alla ei ollutkaan painoja ja se on hyvin kiikkerä sivusuunnassa. Sain sen pakotettua hihnassa menemään keinun tämän episodin jälkeen uudestaan ja siitä kunnon palkat ja jätin siihen. Mutta arvatenkin palattiin keinun kanssa ihan nollapisteeseen ja tehtiin tänään taas ihan alkeita kun keinu kammotti. Huoh. Ja olipahan uusi puomikin kammotus kun se oli tämän uuden keinun kanssa samaa sarjaa. Tupla huoh.
Viimeisin "se ei näytä yhtään Jalilta"-pose :D
No, eipähän lopu treenattavat kesken. Keinulle pitäisi tehdä vaan paljon toistoja ja palkkausta, mutta oon vielä tosi varovainen tuon treenailun kanssa ja keinussakin kun Jali jännittää varmasti etupäätä sen verran, etten haluaisi sitä turhaan rasittaa. Voisinhan mä käydä sitä sen kanssa vaikka paukuttelemassa kun kerkeäisin. Ei me ollakaan nyt treenattu kuin kerran viikossa, viime viikolta jäi viikkotreenit väliin, mutta käytiin tosiaan lauantaina tekemässä hyppytekniikkaa ja tuota keinua. Ei sillä, että kerkeäisinkään töiltä ja gradulta hirveitä treenata.

Jonkinlainen yleinen treenimasennus kyllä ylipäätään päällä, ei huvita treenata juuri mitään kun tuntuu ettei voida tehdä 100%  teholla. Mulla on näistä aksatreeneistäkin aina huono omatunto, vaikkei se kyllä venyttelyssä ole takapakkia hirveästi oikeastaan näistä treenailuista ottanutkaan vaan palautunut minun mielestäni ihan hyvin. Ja toki tehdään fyssarin luvalla muutenkin. Tokossakin tykkäisin palkata mieluummin lelulla riehuttamalla, tylsä namipalkkaus syö molempien virettä eli olen päätynyt siihen, että treenaaminen tällä hetkellä tekee vain hallaa. Jalmar on saanut tyytyä toimimaan lähinnä kotisessenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!