18 kesäkuuta 2015

Vanhoi kuvii ja uusii jumii

Julkaisemattomia kuvia pikku-Alman vierailureissulta. Kummasti se lenkkeilykin alkoi kahden koiran kanssa lopulta sujua ja ohituksistakin selvittiin kun Almurin kanssa ennakoi ja Jalikin tuumasi, että ihan turhaahan tuo yksi tuossa räksyttää. Tappijalka jaksoi ihan hyvin kulkea meidän lenkit vapaana mukana, mitä nyt välillä piti pitää pieniä huilitaukoja. 

Kuten yleensäkin, kuvat saa klikkailtua suuremmaksi.


 
Two happy fellas
Jali kävi Erikalla hieronnassa eilen kun olin jo pidemmän aikaa katsonut erinnäisiä vihjeitä, että jossain on takana jumia ja nyt kun kokeesta päästiin eroon niin oli sopiva hetki varailla aikaa. Olisi pitänyt varata jo aikaisemmin, muttakun tässä on ollut kaikennäköistä muutakin ajateltavaa. Ihan juntturassa se takaa olikin. Tiedä sitten mikä sen oli jumiin vetänyt kun Erika tuumasi, että täytyy olla taustalla jotain muutakin kuin pelkkää tokon hinkkaamista. Ei kyllä tullut mieleen mitään tapaturmaa mistä voisi johtua, mutta eihän sitä tiedä.

Lähti kuulema hiljalleen aukeamaan, mutta sovittiin parin viikon päähän uusi aika ja pidetään nyt taukoa tokoilusta. Ensi viikolla kutsuukin jo työt muualle eli taukoa oltaisiin pidetty joka tapauksessa. Jali oli oikein pätevä potilas, puhelinkin siinä hierojalle että ei olisi nuorempana tällainen "vieras ihminen kumartuneena lähes kokonaan koiran päälle" onnistunut yhtä helposti. Jali on kyllä muuttunut näin vanhemmiten paljon reippaammaksi ja luottavaisemmaksi.

8 kommenttia:

 1. Hianoja kuvia Jalista! Keltainen pukee sitä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Mä oon todennu ihan saman :D tuo väri valikoitu ihan vahingossa kun kokeiltiin vaan sopivaa kokoa ja tuo keltanen näyttiki yllättäin tosi hyvältä!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia!
  Nyt itsellenikin tuli Dalmatiankoira hinku! ovat niin kauniita koiria :)
  Itselläni on tällä hetkellä Sheltti poika.

  samunkoiruuselamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Dalmikset on kyllä munkin silmään hirveän kauniita. Uniikkeja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!