10 tammikuuta 2016

Jäälenkillä

Talvi ja jäälenkit on ehkä parasta maailmassa! Ja vielä mukavampaa se on kun pakkaset pysyy maltillisina. Pahimpina pakkasina Jalille täytyy pukea tossut ja paksumpaa päälle. Nyt kun pakkanen pysyttelee -20 asteen alapuolella, pärjätään onneksi ilmankin. Ei kiitos yli -20 asteen pakkasia enää! Pssst.  jos jollain on vinkata tossuista, jotka oikeasti pysyvät jaloissa niin laittakaa vinkkiä tulemaan, meidän tossut on surkeat....

Siinä missä talmaatille saa tosiaan harrastaa kerrospukeutumista niin kookit tuntuu lähinnä vaan nauttivan paukkupakkasista. En tiedä, mutta ainakin tämä kaksikko on elementissään talvella. Varsinkin Alma rrrrrakastaa pyöriskellä lumessa ja molemmat harrastaa lumen haukkailua vauhdissa. Ei tule kylmä ei, lähinnä tuntuu melkeinpä tulevan kuuma jos jotain paksumpaa pukee päälle. Mikälie sisäinen termostaatti noilta löytyy.

Mutta niin. Rehellinen kuvapostaus kun tuli yhdelle lenkille otettua kameraa mukaan kun niin nätisti aurinkokin viitsi näyttäytyä. Talvella on niin nättiä! Ja kavereilla oli kivvaaa =)
 
 

8 kommenttia:

 1. Meillä on käytössä non-stopin tossut. Pysyy jalassa moitteetta tolla hepulityypillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google antoi kahdenlaisia non-stopin tossuja, mustat solid booties ja punaiset red booties. Kummatko sulla on? Jännän malliset kun ovat tuollaiset neliömäiset, ei heti uskoisi että pysyisivät hyvin jalassa! Sen takia onkin kiva kuulla ihan käytännön kokemuksia :)

   Poista
 2. Meillä on omatekoiset fleecetossut tarrakiinnityksellä ja ainakin meidän menossa ne on pysyneet mukana :) Tosin kovilla pakkasilla ne ei kyllä varmasti ole tarpeeksi ainakaan 15 min pitemmillä lenkeillä. Jospas sitä saisi joskus kehiteltyä vähän pidemmälle viedyn version.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli viimetalvena omatekemät fleecetossut, mutta ne tahto jo yhen talven aikana kulua puhki+eivät riittäneet tosiaan hirmupakkasilla. Ja nyt ne on kadonnut jonnekin minnelie :D Eivät nekään täydellisesti jalassa pysyneet, mutta huomattavasti paremmin kuin nää nykyiset rukan "kengät", jotka on kyllä ihan yhtä tyhjän kanssa. Sen lisäksi etteivät pysy jalassa, on nyt jo kahden talven jälkeen (käyttökertoja ehkä 5-8) saumat revenneet. Hmpphh.

   Poista
 3. Voi mitä rallittelukuvia! Meillä kans on omatekoiset fleecetossut, joilla on nyt menty kaksi talvea. Hyvin pysyy jalassa, eikä palella, mut ahkerammalla käytöllä kuluu varmaan aika nopeasti... Musta tuntuu, että parhaiten pysyy tossut, joissa on just joustavaa tuo tarranauha niin kuin noissa non-stopin tossuissa tai TopCanis Halla-fleecetossuissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmat tosiaan nuo omatekemät varmasti olisivat kuin nämä kaupan kalliit... Nykyisissä tossuissa ei ole tosiaan joustava tarranauha ja nytkun ajattelee niin se saattaisi kyllä auttaa asiaan. Nuo non-stopit kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta, pääseeköhän niitä hypistelemään livenä missään liikkeessä? Kun ei ole minulle tullut koskaan vastaan moisia!

   Poista
 4. Voi että, aivan ihanan oloinen blogi<3!Liityinkin lukijaksi:)

  http://tempputaituri.blogspot.fi/2016/01/diy-tassuissa-pysyvat-tossut.html - Tosta osotteesta vois löytyä ainakin ohjeet jaloissa pysyviin tossuihin, kannattaa käydä kattomassa;)

  Oma blogini: pollenkirjakarsina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitookset ja tervetuloa lukijaksi! :))

   Ja kiitos linkistä, ihan pätevän näköiset tossut! Täytyy katsoa jos lähtisi itse tekemään, pitäisi jostain materiaalit hommata ja päästä äidin ompelukoneelle :D Itse tekemällä saisi varmasti kyllä parhaat, mutta se on mukamas niin paljon helpompaa ja vaivattomampaa ostaa valmiina...

   Poista

Kiitos kommentistasi!