04 heinäkuuta 2016

1,5 dalmatialaista

Jali pääsi treffaamaan vuoden ikäistä Supi-seropia, joka on puoliksi dallu ja puoliksi lapinporokoira. Supi on leikattu uros ja pojat tulivat oikein kivasti juttuun. Vaan kyllä oli junnulla energiaa, Jalikaan ei oikein tiennyt, että mikä se tämä pyörremyrsky oikein on :D Hirmu nätti poika, jännä kun ei oikein selvästi ole kummankaan rodun näköä.

Pojilla oli oikein kivaa vaikka loppuajasta pilkullisella alkoi vähän hormonit hyrräämään kun junnu (ja ehkä Jalikin) alkoi jo vähän väsyä. Tsiljoona kuvaa, olkaa hyvät!
Jali kävi myöskin muutama päivä sitten hieronnassa. Ajattelin, että olisi voinut vaelluksen jälkeen olla enemmänkin jumissa, mutta jumia löytyi lähinnä lantion alueelta ja vasemman takajalan reidestä. Ei mitään suurta kuitenkaan. Niskassa/sään päällä oli joku ihmeellinen "patti", epäiltiin että se reppu on jotenkin siihen painanut. Jali ei sitä mitenkään arastanut, eikä alue ollut mitenkään tulehtuneen oloinen. Saa siihen vielä laseria parin päivän päästä kun ei oikein vieläkään ole erityisemmin laskenut, josko sitten lähtisi veri kiertämään.

6 kommenttia:

 1. Iloisia koiruuksia, varmasti on riittäny vauhtia ja vaarallisia tilanteita :D Oikeen kivannäköinen tuo uusi tuttavuus, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä :D Seropit on aina niin persoonallisen näköisiä :)

   Poista
 2. Superihania kuvia ja superihania koiria, suloisia molemmat koiruudet ❤

  VastaaPoista
 3. Osallistu uuden koirablogiportaalin Dogimanian uuteen haasteeseen! http://dogimania.blogspot.fi/2016/06/uusi-haaste-julki.html?m=1

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!