06 tammikuuta 2017

Tavoitteista

Kuvat edelleen joulunaikaisia kuvatuksia ennen näitä hirmupakkasia. Kyllä olikin kivat kelit kun oli lunta, muttei hirveästi pakkasta... Pieni talmaatti paleltuu näillä -20 pakkasilla ja tarvitsee lisälämmikettä ja lenkille lähdöt on taas yhtä sirkusta pukemisen kanssa. Lähinnä tossujen kanssa. No mutta se siitä. Näitä kuvatuksia muuten voipi halutessaan käydä kurkkaamassa lisää täältä kun ei kehtaa ihan kaikkia postata.

Tavoitteita minun ilmeisesti oli tarkoitus pohtia. 
Aaaapuuaaa, hirviö jahtaa minua!
Osaa se Alma olla nättikin :)
Me aiotaan pysyä edelleen terveenä. Ensi vuodelle voisi kyllä sen uraattikivikontrollin käydä katsomassa, mutta muuten on oikeastaan rankakin jo kuvattu läpi eikä mitään ihmeellistä pitäisi olla tiedossa. 

Harrastellaan puuhastellaan oman mielen mukaan ja ilman mitään tulostavoitteita. Jos ei huvita treenata mitään niin sitten ei treenata eikä podeta siitä mitään huonoa omaa tuntoa. Mitä sillä on väliä käydäänkö me kisoissa tai menestytäänkö me? En minä tarvitse koiran nimen eteen hirveää tulosrimpsua (joskus huvittaa kun ihmiset joka paikkaan ilmoittaa aina kaikki ne tittelitkin koiran nimen eteen :D). 

Testaillaan taas vähän oman mielenkiinnon mukaan juttuja ja opitaan koiran kouluttamisesta ja eri tyyleistä/tekniikoista.

Pidempi vaellusreissu jonnekin. Lappiin? Hetta-Pallas?

Enemmän oma tavoite, mutta kehitystä valokuvauksessa ja erityisesti kuvien käsittelyssä. En tiedä onko mun näyttö kalibroitu ihan miten sattuu vai muuten vaan ihan susi kun tuntuu että omat kuvat on välillä ihan ihmeellisiä muilta näytöiltä katsottuna :P
Näillä mennään, ei tehnyt mieli tehdä nyt mitään pilkuntarkkaa tavoitelistaa :)

2 kommenttia:

 1. Ai että Hetta-Pallas on mun haaveissa ollut pitkään, some day...:) Mäkään en nyt mitään pilkuntarkkaa tavoitelistaa jaksa tehdä, päivä kerrallaan jne.:D Toki rallystä olis haaveena se RTK4 joku päivä, mut ei sitäkään nyt hampaat irves yritetä, koska Elsa on aika tuuliviiri kisavireensä suhteen niin täytyy nyt vaan asennoitua niin ettei tiedä mitä tulee ja et siihen ei voi loputtomiin itse vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, hetta-pallas ois hiano!

   Se on näitten tuuliviirien kans juu semmosta et parei kun just ei liian suuria tavoitteita aseta 😄

   Poista

Kiitos kommentistasi!