04 marraskuuta 2014

Kokkola 25.10.2014 agilitykisavideo

Kisaraportin kirjoitinkin jo aikaisemmin, löytyy täältä.

Keski-Pohjanmaan koirakiltalla on minun mielestäni hirveän kiva periaate kuvata kotikisoissa seuralaisten suoritukset. Kisoissa on yksi kisatyöntekijä vartavasten kuvaamassa. Ei olisi mielestäni huono idea ottaa muuallekin  käyttöön.

En kuitenkaan ajatellut, että meidän rataa kuvattaisiin kun varsinaisesti edustetaan vielä JAT ry:tä, mutta meidän kouluttaja oli meidän suorituksen bongannut ja kuvannut (tai pyytänyt kuvaamaan) kun tiesi meidän olevan tällä hetkellä kiltalaisia. Kiitos siitä!

Ei se nyt videolta näytä ihan niin pahalta kuin miltä se tuntui. Kepit käskytän (yllättäin?) huuuoooonosti ja koira kääntyy katsomaan minua huutelujeni takia eikä sen takia hae niitä keppejä. Miten olisi vaikka se yksi kunnon keppikäsky eikä mitään tuollaista ihme hihkumista mistä koira ei ota selkoa? Ja pakkoko on huitoa? Ihan muuallakin radalla. Kai se on. Pakko. Joku kultainen keskitie tuohon keppien ohjaamiseen kisoissa pitäisi kyllä löytää. Tuo keppien jälkeinen jäätyminen oli myöskin aika hauska ja lopussa olin tosiaan auttamattomasti myöhässä.

Noooh, oli meillä ainakin ihan hauskaa ja yritystä :D

Kepit tuntui hitaalta ja muutenkin meno oli jotenkin ehkä hitaanpaa kuin yleensä? Molemmilla. Poika on tuntunut vähän jumiselta, pitäisi päästä fyssarille, mutta eihän täällä päin sellaisia ole. Koirahieroja sentään Kokkolassa, voisi käydä koittaa käydä edes hierojan kautta. Taidetaan jättää ainakin tämän viikon treenit väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!