20 helmikuuta 2017

Agikuvia - Seinäjoki 12.2.

Seinäjoella järjestettiin 11.-12.2. viikonloppuna agikisaviikonloppu. Mun on tehnyt mieli lähteä harjoittelemaan uudella putkella vauhtikuvia, joten mikäs sen parempi paikka treenata kuin pimeä halli ja vauhdikkaat 3lk aksakoirat! Eiku? No haastetta oli ainakin, mutta ihan suht kivoja räpsyjä joka tapauksessa ainakin osa. Kohisee joo, mutta se taitaa olla enemmänkin rungosta kiinni (sit seuraava varustepäivitys...) ja mä en tykkää sellasista muovailuvahaksi käsitellyistä kuvista. Pieni kohina häiritsee vähemmän. Olosuhteisiin nähden varsin jees kuitenkin!

(Ja koska ite haluaisin nähdä enemmän näitä speksejä niin: Canon 600D+Tamron 70-200 
f/2.8 Di VC USD ja suurimmassa osassa kuvista f/2.8. 1/640 ISO 3200)
Lisää kuvia mineistä löytyy täältä ja makseistä täältä. Kuvia tuli räpsittyä jokaisesta luokan koirasta ja melko vähän tuli tehtyä kuvissa karsintaa vaikka olisi kyllä voinut raaemmalla kädellä noita tuolta poimia. Musta kun itestä oli aina niin kiva löytää omaa koiraa jonkun linssin eestä niin josko nämäkin jotain ilahduttavat :)

Jalmar sai tulla mukaan vähän kisahumuun turistina. Ettei se ihan metsity täällä kun koiria tulee vastaan joskus ja jouluna eikä kisoissa olla käyty pieneen ikuisuuteen. Vaan eipä pilkullinen tuumannut hälystä sen kummempaa. Pientä tokontynkää tehtiin huomaamattamme kaiuttimen edessä eikä pilkullista hätkähdyttänyt pätkääkään kun kaiuttimista alkoi kuulua kuulutusta. Pieneen poikaana ois saattanu säikähtää. Ei oikeastaan edes tullut hirveä aksaikävä, vaikka vähän pelkäsinkin. Vaan kyllä mun seuraava aksakoira tulee olemaan mini tai medi kun jotenkin nuo kolmosten kiemurat vaatii koiralta aika paljon. Saatoin esim. ihastua noihin aksabichoneihin! Vaan miksi niin monella kivalla pikkukoiralla pitää olla niin rasittava turkki? Tai miksi niin moni pikkukoira pitää olla sitten terrieri, joka taas ei ehkä luonteensa puolesta ole se mitä hakisin. Jaaaaa, enpä tiedä, ehkä sitten tulevaisuuden murheita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!