27 tammikuuta 2019

Wallun kisadebyytti

Waldo aloitti kisauransa 26.1. Kauhavan kisoissa tuomarina Jaana Karppinen. Ei ollut tarkoitus vielä näihin kisoihin osallistua, muttakun jatkuvasti huudeltiin, että kisoihin vielä sopii, niin sorruin ja laitoin ilmon menemään.

Rata ei ollut mahdoton, mutta aavistelin jo etukäteen että pitkät seuruupätkät ja käännökset ei meiltä vielä suju. Waldo oli radan alussa vähän pihalla, mitä me oikeen tultiin tekemään. Minä sorruin ihme apuihin ja hihkumisiin, uuden koiran kanssa kisaaminen meinasi vähän jännittää. Loppurata oli onneksi jo oikeinkin kivan näköistä ja sitä mitä kuuluikin ja etukäteen vähän pelkäämäni uudet ALO kyltitkin sujui hienosti! Mutta näkeehän siitä että meiän treenit on 97% olkkaritreenejä ja seuraaminen ja kylttien välit senkin takia hukassa.

Virheitä siis 1 ja 2 kyltiltä kyltin haistelusta (voi Wallu, et sä yleensä tämmösistä häiriinny 😅) ja kolmoskyltin virhe tuli joko tuosta istumisen kautta maahan menosta tai jumittamisesta maahan kun lähdettiin liikkeelle. Veikkaan ensimmäistä. Viimeinen virhe pujottelusta vaikka olisin kyllä antanut itselleni virhettä tuosta 6 kyltin käteen hyppäämisestä. Siis en ikinä pidä vasenta kättä tolla tavalla treenatessa "apuna" ja Wallu tietty luuli että siellä on palkka 😄 Loppurata virheettä ja pujottelun jälkeen Wallukin skarppasi ja petrasi hienosti! Pisteitä siis 96p ja lopulta 3.sija 19 koirakon luokassa! "Hienot asennot ja ohjaus =)"
Tietää nyt mitä pitää treenata, hyvä siitä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!