27 maaliskuuta 2012

Ketuttaa

Tänään oli huono päivä. Ärsytti jo valmiiks ku yliopistolta kotiin tuliin eikä ärsytystä helpottanut kotona tämä näky:

Eikä muuten oo eka rikkinäinen astia


Mitään en oo tehny

Mä en ees viittiny ottaa kuvaa eteisen järsitystä jalkalistasta... Oli laittanu webbikameran kuvaamaan mitä tuo hommailee yksinollessaan, eikä todellakaan ollut kivaa katottavaa. Tiskipöydällehän tuo hyppii ja sieltä tiputtelee kaiken mihin yltää. Tylsäähän tuolle yksinollessaan tulee, nukkuu kyllä nätisti suurimman osan ajasta, mutta siitä kun herää sitten niin pitää jotain tekemistä keksiä.

Kyllä tuli lenkillä purettua ärsytystä tuohon ihan kunnolla nykimällä turhaan hihnasta ja kiukuttelemalla.  Hihnassahan tuo ei aina osaa kulkea fiksusti ja tuntui että tänään oli entistäkin huonompi päivä (tosin ei se paljon vaadi kun on jo valmiiks ärsyyntyny). Suuntasinkin suosiolla metsään, jossa sain päästettyä tuon irti ja huoahdettua itsekin.

Mutta voiko tuolle kauaa olla vihainen kun metsässä tuo ei kauas minusta mene ja vähän väliä tarkistaa, että mä oon mukana. Ja pienestä hihkasusta tulee luokse. Video on eiliseltä lenkiltä ja yllättävän monesti sain hihkua, yleensä oikeasti riittää kerran Jali huutaa niin koira on pää kolmantena jalkana paikalla.
Voi kun osais ottaa asiat stressittä ja ärsyyntymättä niin kuin koirat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!