11 tammikuuta 2013

"Se tekis tosi hyvin jos se vaan... nii, tottelis"

Mä en jaksa ees sen kummemmin purkautua enää samasta aiheesta, toteanpa vaan että Jali oli taas aksatreeneistä (tauosta huolimatta) kunnon Jekyll&Hyde. Suurimman osaa aikaa oli tällä kertaa ihan rehellisesti keskarit pystyssä ja välillä oltiin niin nättiä poikaa ja jäätiin nätisti lähtöön ettei tosikaan. Toi otsikko, jonka siis meiän ohjaaja lausu on niiiiin totta. Sen kans ois ihan super treenata ja siinä ois niin potentiaalia jos se vaan ei ois välillä niin... noh, tottelematon. Se osaa jos sitä huvittaa ja se tekee jos sitä huvittaa. Ja vois auttaa kans jos emännällä ois paremmat hermot eikä siirtäis omaa turhautumistaan koiraan. Enemmän treeniä häiriössä(!) ja tokoilua hallilla ja energian purkamista ennen treenejä! (No hups, purin mä sitteki vähän enemmän :D)

Lukijoille muuten tiedoks (ja itelle muistutukseks), että jos te haluutte koiran joka tottelee pienintäki käskyä ja hyppää vaikka rotkosta alas teiän pyynnöstä niin hei, se ei oo dalmatialainen!

Noh, se mitä saatiin tehtyä. Eli tehtiin hyppy-hyppy-suoraputki sarjaa niin, että viimeisen hypyn jälkeen takaaleikkaus. Irtoaa tosi hyvin putkeen eli tässä ei mitään ihmeempää. Ja nopee se on!

Tän jälkeen yksittäisinä esteinä muuria ja rengasta. Ekaa kertaa tais olla muuten täyskorkee muuri. Tässä ei ihmeempiä, ekalla kerralla yritti kiertää, mutta sitte tultiin kyllä nätisti yli. Välillä vähän hipoen, mutta yli kuitenkin. Note to myself: pidä käsi korkeella kun otat koiraa muurin takaa ei tarkota sitä että lysähetään Quasimodoks. Ihme automaatio? Piti oikeen ajatella, että nyt Henna, seiso suorassa ja se käsi ylhäällä, siis yl-hääl-lä.

Rengasta tekee kans sairaan hyvin. Meillä on siis ollu 3 viikon totaali agitauko ja en muista millon viimeks muutenkaan on tehty rengasta. Silti se ei ees yrittänykään väärästä välistä. Hyvä hyvä!

Lopuks kuutta keppiä ohjureilla. Enste piti vähän muistutella, mutta lopulta meni molemmilta puolilta lähetettynä tosi hyvin. Ei alitellu tai ylitelly ohjureita. Pientä (äh, mikä se sana on, pyörii ihan kielenpäällä...) sitä oikeeta liikettäki (emmä nyt saa sitä sanaa päähäni :D) oli jo havaittavissa. Tästä ois kuulema hyvä lähtee itsenäisissä treeneissä rakentaan jo pitempiäki keppejä. Täytyypä yrittää ens kerralla testata :)

Voi ku asuis lähempänä nii vois käyä hallilla treenaan vaikka joka päivä pieniä pätkiä. Jotenki ku pitää autoki lämmittää ja kaikkee nii ei tuu niin lähettyä ja sitteko sinne asti vaivautuu niin treenaa ehkä liian pitkiä pätkiä. Eli ihanne tapauksessa lyhyempiä pätkiä ja useammin. Senku näkis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!