09 huhtikuuta 2013

Hopeless in Jattila?

Starring

Jali Eiki Innosta

Henna H. Elikopteri

Ohjaaja Anna K. Ouluttaja
Apuohjaaja Saara N. Amitäti

Kohtaus 1 Otto 1 Keinu
"Tämä ei tuottanut minulle ongelmia", kommentoi Jali E. Innosta. "Varsinkin kun kohtaus tehtiin hidastettuna ilman äänitehosteita!", lisää Henna H. Elikopteri ja kehuu pääesittäjänsä 2on2off-taitoja loistaviksi. N. Amitätin mielestä otto sujui niin hyvin, että turha tehdä liikaa toistoja.

Kohtaus 2 Otto 1 Kepit
Kepeillä voimme erityisesti huomata kuinka päähenkilömme Jali hakee hyvin keppien alut. "Kepit olivat tällä kertaa ihmeellisen pitkät!", puuskahtaa Jali. "Kanssanäyttelijälläni oli vähän vaikeuksia pysyä oikeissa repliikeissä vaan hän alkoi improvisoida. Varsinkin jos innostin liikaa", huomauttaa Henna. Kaiken kaikkiaan molemmat ovat tyytyväisiä suoritukseen. "Hieman vaatii vielä harjoittelemista".

Kohtaus 3 Otto 1 Valssi
Etenemme pääkohtaukseen. Suunnitelman voitte nähdä alla olevasta kuvasta:
Ensin 1-2 koira ohjaajan vasemmalla puolella
, sitten 3-4 koira oikealla puolella

"Päähenkilöiden yhteistyö ei toiminut, vaan Jali Eiki Innosta suuntasi kaiken huomionsa minuun ja ympäristöön", kommentoi Anna K. Ouluttaja. "Siispä ohjasin heidät ulos tuulettumaan hetkeksi", hän jatkaa.

Kohtaus 3 Otto 2 Valssi
Uusintakohtaus. Toinen päähenkilöistä jatkoi aluksi yhä ammattitaidotonta käytöstään (suuret tähdet ovat aina vähän omituisia), mutta vakavoitui sitten työntekoon. Ongelmia tuottikin tällä kertaa H. Elikopteri, joka ei ollut yhtään tietoinen käsistään. "Pidä se toinen käsi paikoillaan äläkä pyöri minne sattuu!", huusi K. Ouluttaja ohjeita. Ongelmat jatkuivat kun vaihdettiin ohjauspuoli vasemmalle (3-4). "Älä juokse Jalin linjalle!", komensi Anna. Ongelmia tuotti erityisesti epäsuora linja seuraavalle suorituspaikalle, jonka takia H. Elikopterin piti antaa enemmän tilaa koiralle eikä juosta päin estettä.

"Liikaa ajateltavaa yhdellä kertaa", tuhahti Henna. "Minähän tein vain niin kuin minua ohjattiin", totesi Jali. Eiki. Innosta olikin olosuhteet huomioiden erittäin hyvin mukana ja jaksoi kanssanäyttelijänsä toilauluja. "Vähän otti päähän kun jouduttiin toistamaan kohtausta minusta riippumattomista syistä, mutta yritin parhaani", Jali lisää. "Jätettiin putki tekemättä 2-esteen jälkeen", huomauttaa loppuun vielä K. Ouluttaja.

Kohtaus 4 Otto 2 Kepit
Pääesittäjäpari halusi ottaa vielä uusinnan kepeillä. "Hieman puitteet ärsyttivät ja ne häiritsivät selkeästi välillä näyttelijäpariani", Henna huomauttaa. Hän tarkoittanee keppien ohjureiden satunnaista löysyyttä minkä takia ohjurit lörpsöttävät alhaalla ja välillä ovat selkeästi edessä. "Mutta kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen, varsinkin yhteistyömme alkoi sujua entistä paremmin eikä partnerini ottanut niin häiriötä muista".

Loppuun voimme huomata vielä näyttelijöiden keskittymistreeniä paikalloloharjoittelun muodossa. "Kyllä se tästä vielä", huoahtaa Henna helpottuneena. "Meidän molempien täytyy vain oppia olemaan välittämään häiriöstä ja parantaa yhteistyötä", hän summaa.

Pari ei odota suurta läpimurtoa. "Vaikka välillä tuntuu, että olemme molemmat aivan toivottomia", Henna toteaa ja jatkaa "niin silti toivon, että meillä olisi mahdollisuutta kehittyä". Jos emme törmää pariin Suurilla Kisakentillä niin ehkä voimme odottaa heitä Mölli Taisteluihin. Milloin tämä tapahtuu jää vielä hämärän peittoon.

5 kommenttia:

 1. Heippa :) Mikä kamera sulla mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Canon EOS 600D kittilinssillä (18-55mm IS) tällä hetkellä. Ollu vasta helmikuun lopusta asti, mutta ihan oon kyllä tykänny kamerasta :)

   Poista
 2. Ok, kiitos. Itelläni ei oo tällä hetkellä kameraa ollenkaan, haha. :D Paljon sä jouduit pulittamaan tosta? Niin tekis mieli järkkäri ostaa, mut koko ajan mietityttää se rahamäärä mitä siihen pitäs laittaa. Ainakin tolla sun kameralla näyttäis saavan ihan kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä toi kuvien laadussa mun vanhan Canon Ixus 80IS pikkukameran voittaa ihan 100-0 :D

   Se oli 499€ tarjouksella, en oo tainnu nähdä juurikaan halvemmalla tuota kameraa. Jos vähän haluaa säästää niin esim Canon EOS 1100D kitti irtoaa näköjään gigantissa 369€, kyllä silläki pitäis ihan siistiä jälkeä saada. Mä päädyin kuitenki tuohon vähän kalliimpaan ettei tartte heti sitte toivottavasti olla kameraa uusimassa :)

   Poista
 3. Haha hei mulla on kans toi Canon Ixus 80IS mikälie, no vanhempien kamera, mut sekkin aika rämänen haha... :D

  Juu mäkin katoin hintaseurannasta niin noissa hinnoissa suunnilleen vieläkin. Noh kattellaas. Miks noi maksaa niin paljon! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!