02 huhtikuuta 2013

Pilkkuja, pilkkimistä ja puomikontakteja

Me palailtiin eilen takas arkeen ja Jyväskylään. Vaikka maalla oliki mukavaa nii ihan kiva silti tulla tännekin takasin.

Pilkku tosiaan sai paaaaljon uusia ihmiskontakteja kun äitillä oli viiskymppiset ja talo oli sukulaisia täynnä (oisko meitä ollu 18 henkeä). Jali oli oikeasti tosi nätisti! Toisaalta on kyllä älyttömän mukava, että tuo on enimmäkseen välinpitämätön vieraita kohtaan niin ei tartte koko ajan olla vahtimassa onko se taas vieraiden kimpussa. Pikillä kun oli tapana rynnätä nylkyttämään joidenkin vieraiden (varsinkin naisten) jalkoja, mikä oli kyllä varsin rasittavaa... Jali oli oikeesti kivan huomaamaton ja enimmäkseen nukku omalla paikallaan jos ei mitään muuta puuhaa ollu.


Pilkku ei ollu tosiaan suurimmaksi osaksi millään vaikka vieraita talossa kulkikin. Ainoastaan jotkut miehet sai aikaan väistöliikkeen ja pienen haukkukonsertin. Semmosta vuh, mä en oo ihan varma tohinko tulla haisteleen, vuh mä en luota suhun. Rapsuteltavaks uskallettiin kunhan mä menin viereen osottamaan ettei tartte pelätä vaikka se ihminen onki vähän isokokosempi ja möree äänisempi. Mä mietin muuten että voisko Jalia silmälasitki jotenki häiritä kun näillä kummallakin haukuttavalla oli lasit? En tiiä. Ei se kenellekään rapsuteltavaks ängenny, mutta anto kuitenki silitellä. Ylpeä olen pilkusta!
Mitä tässä tapahtuu? :D (huomatkaa mun muodikas pilkkipukeutuminen...)
Kairaaminen oli aika jännää!Postauksen kuvat on otettu meiän pilkkireissulta kun käytiin porukalla pilkkimässä. Ainoan saaliin sai iskä, mutta mikäs sitä jäällä istuskellessa kun aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta! Ja Jalilla oli kivaa :) 

Tänään meillä olikin sitten taas agitreenit. Alussa tehtiin taas keppejä (6) ohjureilla ja vitsit se tekee kyllä sairaan kivasti! Ei väliä miltä puolelta mä sen lähetän. Se on selkeesti hokannu mitä pitää tehä kun ei ees kertaakaan karannu namikupille vaan haki aina ne kepit vaikka vähän kauempaaki lähetin. Mun pitää oikeesti käyä tekemässä sen kans sitä pitkää sarjaa kun se tekee noin hyvin lyhyitä.

Keppien jälkeen hyppy-pituus-putki sarja. Ketjuttamalla viimisestä eli enste tehtiin pelkkä putki, sitten pituus, johon yhistettiin sitten putki jne. Teki oikeestaan tosi kivasti! Esteet oli toki helposti suorassa linjassa, mutta silti, irtos tosi hyvin aina seuraavalle esteelle ja meni lujaa! Ei toivoakaan että mä sen perässä pysyisin ku en tahtonu ees pelkkää putkea päästä yhtä aikaa sen kans palkalle :D Tehtiin edelleen lentäviä lähtöjä niin pysyy pilkun motivaatio paremmin. Mä en kyllä ymmärrä mikä siinä lähtöön jäämisessä mättää. Kävin tänään pikasesti aamulla hallilla ottamassa pelkkiä paikallaoloja yksittäisen esteen edessä ja se jäi ihan kivasti, mutta kun treeneissä sivussa tein samaa nii nousi melkeen aina ylös ja oli lähtemässä mukaan? Ottaako se sitte nii paljon häiriötä muista vai teenkö mä jotenki erilailla oikeissa treeneissä, en tiiä. Noh, täytyy käyä kyllä treenaamassa tuota paikallaoloaki hallilla nii josko se siitä vahvistuis.

Virallinen sangon kantaja (sangolla oli hurjan hauska leikkiä)
Tuon sarjan perään otettiin vielä yks toisto pussia. Jätettiin yhteen kertaan kun oli kuitenkin putkeen tehny tuon edellisenki sarjan. Ja sehän meni pussiin ilman mitään ongelmia! Vähän ehkä hitaasti kun huomas että pussin suu oliki kokonaan alhaalla, mutta pääasia ettei lähteny pakittamaan eikä kokonaan vauhti pysähtyny. Tais mennä ekaa kertaa näin ettei ensimmäisellä kerralla tarttenu pussin suuta raottaa.

...ja vartija
Ja viimeisenä otettiin vielä puomia. Tehtiin alussa puomin alulle pysähtymistä niin että Anna oli kontaktilla namittamassa ja mä aina käskytin kontaktille -> palkka->kutsuin luo -> käsky kontaktille jne... Mun mielestä teki kyllä superhyvin näin ekaks kerraks ja tuntu jopa älyävän mitä haettiin! Otettiin myös koko puomia ja loppupäähänhän se nyt jää ihan kivasti kontaktille. Vaikka taas jotenki ne kaikki jalat ei millään meinannu jäädä sinne kontaktille. Täytyy taas ottaa asiakseen takapään harjottaminen ku ei hetkeen olla sitä tehty.

Ihan kivat treenit oli! Se karkas vaan kerran ja kävi yhen treenaajaan laukusta hakemassa hanskat joiden kans piti käyä pienen kunniakierroksen tekemässä. Joo o, eikä ollu ees eka kerta, jostain syystä hanskat on vaa jotenki kivoja kuskata ja kai se sitte jotenki jo oppi että siellä laukussa semmoset saattais löytää *pyörittelee silmiään* (postauksen kuvistaki voi bongata hanskoja siellä ja täällä...) 

1 kommentti:

  1. Olette saaneet haasteen. haaste löytyy osoitteesta: http://sannimu.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!