31 lokakuuta 2013

Epätoivoisia valssiyrityksiä

Minä en tajua valsseja. Varsinkaan tommosta valssia mitä meiän tämän kertanen rata vaati.
Elikkä valssi kakkoshypylle, persjättö kolmosputken jälkeen ja loppuradassa ei ollu mitään ihmeellisyyksiä. Minä en vain ymmärrä miten mä pystyn ajoittaa valssin niin, että ensinnäkin tosiaan rytmitän sen oikein, oon ajoissa, saan koiran kääntymään ja oon vielä iteki sen jälkeen oikeassa paikassa jatkoa ajatellen. Jalikaan ei tänään tuntunu hirveenä katsovan ohjausta. Se joka keksi valssin ei aatellu kömpelöitä, rytmitajuttomia ohjaajia, joiden koiralla on pitkä loikka. Henna ei tajua, Henna ei ymmärrä, Hennan puolesta valsseilla voitais heittää vesilintuja. Mur.

Kepit oli huonot. Yleensä kun se lähtee keppejä tekeen niin se sentään tekee ne loppuun asti, mut tänään oli ihme keskeyttelyä ja muhun tuijottelua (palkan toivossa?) eikä keskittyny ollenkaan ja hmph. Niinko toi ei ois tehny koskaan aikasemmin keppejä, kyllä sen ois pitäny parempaan pystyä. Nojoo, syytä on munki taas tehä keppejä kunnon tehotreeninä, ei voi koiraakaan syyttää kun ei ne kepit oo milläänlailla valmiit.

Sunnuntaina ois epikset, saas nähä miten meiän käy. Siellä ei onneks oo radalla keppejä :D

7 kommenttia:

 1. Sunnuntaina toivottavasti nähään :) käydää varmaa eka tokoilee Taisonin kans ja sit Ronpan kaa agia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä meinaat keretä sinne möllitokoonki :D Mut törmäillään sit siellä! :)

   Poista
  2. Joo ku Roni menee vaan sinne ykkösten radalle ja Taisoni mölli-aloon ni pitäis ehtiä :D

   Poista
 2. Kannattaa noihin kepeille laittaa sitä etupalkkaa etupalkkaa etupalkkaa just ton takia että koirat alkaa monesti tuijottelemaan ohjaajia ja ei kestä keppien itsenäistä tekoa. Kun etupalkka on odottamassa, focus on koko ajan eteenpäin eikä väliä mitä ohjaaja tekee :D Siis toki ohjaajan häiriöitäki pitää opetella siis Mut Kelmillä oli jossain välissä sama että keskitty siihen mitä mä teen ja odotteli palkkaa mut aloin käyttää etupalkkaa ja nyt katsoo oikeesti vain eteenpäin keppejä tehdessään eikä oo kovin kiinnostunut mitä mä teen.

  Valssit on aika mystisiä mut kun sen tajuaa nii hyviä :D sun täytyy van periaatteessa Jalin kokosella koiralla olla jo kääntynyt kun se ponnistaa. Sä voit tehostaa Jalin valsseja niin että teet sen pallo kädessä ja sitte tavallaan kun käännyt valssiin, tiputat sen pallon palkaksi kädestä. Siitä kädestä johon siis vaihdat, koira tulee siihen aika tiukasti parin kerran jälkeen. Nimim. ton asian kanssa myös paininut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis en mä kädestä sitä oo koskaan palkannu kepeiltä. Joskus ehkä myöhästyny pallon heittämisessä nii että on keppien jälkeen kerenny kääntyä kattomaan. Eilenkin oli Sanni pallon kans lopussa palkkaamassa. Ei tuo vielä malta ilman ohjureita varsinkaan tekeen keppejä loppuun asti jos palkka on valmiina oottamassa. Mun pitäis käyä vaan tekeen niitä keppejä ton kans ku ei se niitä vielä ihan täysin tajua ylipäätään.

   Mä tavallaan ymmärrän kyllä idean miten sen koiran pitäis saada sieltä kääntymään valssilla, mut vaikka tossa meiän radalla kun lähetään koiran kans liikkeelle niin en ymmärrä miten kerkeän tehä sen valssin ennenko koira ponnistaa ja vielä niin, että samalla liikun oikealle paikalle enkä oo koiran eessä kun menee putkelle. Käsitän paremmin semmosen käännöksen missä hypyn jälkeen palataan takas alkuperäseen suuntaan ja voin ite lähettää koiran kauempaa valssilla hypylle jollonka se on jotenki koiralleki selvempää minne jatketaan, mut toi on jotenki hankala. Vaikee selittää :D Pakko kai mun on koittaa alkaa noita ite harjottelemaan, ehkä mulla jossain vaiheessa joku palikka loksahtaa paikalleen :P Tuota pallo vinkkiä vois ainaki lähtee testimään :)

   Poista
  2. Tajusin että meillä on myös nuo valssit vähän hakusessa, ennen ollu ihan hyvät mutta nyt lähtee valumaan :D Laitoin just videon jossa lopussa on tuo pallojuttu jos siitä ois teille jotain apua!

   Sori kun tungen vinkkieni kanssa joka paikkaan mutta dalluille toimivia on kiva jakaa :D

   Poista
  3. No höpö höpö ku kaikki vinkit vaan ehdottomasti jakoon! Nimenomaan on kiva saada vinkkejä rotutoverilta :D Täytyypä käydä kurkkaamassa se teidän video.

   Poista

Kiitos kommentistasi!