05 helmikuuta 2014

Ne itsenäisyyspäivän epikset

Käytiin tosiaan viime itsenäisyyspäivänä Saarijärvellä epiksissä, joista jo vihjailin tässä postauksessa. Nyt sain videonkin radoista niin julkaisen ne nyt. Treffattiin samalla myös Laura, Roni ja Taison. Veljeksillä ei hirveesti ollut havaittavissa sisarusrakkautta, mutta toisaalta tilanne oli aika haastava ja ainakin Jalmar tuuppaa joskus räyhäämään hihnassa, mutta on vapaaksi päästyään ihan kaveria.

Rata oli jotakuinkin alla olevan mukainen. Tuo loppusuora oli kyllä järkyn pitkä, mutta on tuohon ratapiirustukseen eksynyt loppuun yksi ylimääräinen hyppy.
Mitäs ne sneak peak postauksen kuvat paljastikaan?
Mm. järkyttävän huonon A:n kontaktin toisella radalla, jota joku ei korjannut (hmph).
 Ja vähän venyneitä käännöksiä.
Ja kas, lentävä käsihän se siellä!

Liikkuva kuva kertonee vieläkin enemmän:
Semmosta. Lukitsi molemmilla radoilla A:n jälkeen väärän putken pään. Uusinnan vastaanotto valssi kutoselle oli ainakin toimivampi ratkaisu kuin ekan radan "jospa se sieltä kääntyis" mitä nyt turhaan kumartelen siellä. Loppusuora tarvii sen palkkaajan sinne loppuun tai mun pitäis laittaa jalkaa toisen eteen eikä himmailla. Tais pilkun mielestä olla myös jo tarpeeksi pitkä loppusuora ja alkoi vilkuilla palkkaa ja ehkä vähän ällötti hypätä se viimeinen hyppy kun se oli melko lähellä raja-aitoja. Kyllä meillä vielä joskus alkaa sujua :D

Vaikka me ei ollakaan hirveän montaa mölliä käytykään, niin kyllä sillä on jo se semmonen "kisavire" aina radalla. Ottaa häiriötä muista ihmisistä ja koirista eikä tahdo keskittyä ihan samallalailla mitä treeneissä. Ja varmaankin aistii minussakin jännitystä, vaikken mielestäni mikään hirveä jännittäjä radalla olekaan. Tai no, taidan olla sen verran kisavireessä itsekin, että katson asioita vähän turhaan sormien välistä välillä... Tuo kontaktien räiskiminen on asia, jota Jali harvemmin treeneissä tekee. Täytyy tosiaan yrittää nostaa sitä virettä treeneissäkin, että päästään treenaamaan korkeammassa vireessä.

Täytyy muuten tosissaan alkaa tehdä noille hyppyjen ohitteluille jotain. Estehakuisuutta estehakuisuutta ja palkkaa hypyille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!