01 huhtikuuta 2015

Hei hei vaan ei hyvästi

 • Meistä tulee piakkoin taas Jyväskyläläisiä, ainakin joksikin aikaa.
 • Olisipa kiva tietää olevansa paikassa x kauemmin kuin puoli vuotta-vuoden.
 • Treenataanko? En tiedä. Pidempää ryhmäpaikkaa ei taida olla järkeä hankkia, mutta ehkä hommataan itsenäinen treenioikeus Jattilaan. Ettei aivan muumioiduta. Se on kai sitä priorisointia se.
 • Millon näkyillään? En tiedä. Ehkä jos on aikaa ja tulee jotain kirjoitettavaa. Nyt ei pysty. Siihen asti koen parhaaksi laittaa blogin tauolle.

Kiitoksia kaikille uusille ja vanhoille lukijoille. Erityiskiitos sille, joka vinkkasi meidät koirablogit.net sivustolla viikon nostoksi!

Palataan asiaan! Vilkuilkaa odotellessanne vaikka vanhoja postauksia ;)

7 kommenttia:

 1. Teretulemast taas J-kylään :)

  VastaaPoista
 2. Upea koira, kuvauksellisen kaunis. :) Täytyy sanoa että itselleni on jäännyt jostain lapsuudesta trauma tästä rodusta pelkään hieman. Jään pelostani huolimatta seurailemaan blogia.

  Elämän kompassina tuolta voi käydä kurkkaamassa minun koiruutta ja valokuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ikävää että sulle on sattunu ikävästi jonkun dalmiksen kanssa, nuo lapsuuden traumat on kyllä usein tiukassa. Nämä on kyllä yleensä tosi harmittomia tapauksia, mitä nyt usein hyvin riehakkaasti tervehtiviä, jolloin varsinkin pienten lasten kanssa saa olla tarkkana. Kiva kun jäit seurailemaan :)

   Kurkkasin blogiasi ja liityin oitis lukijaksi! Kivoja kuvia sinulla ja kivasti rakennettu blogi! Ainoastaan tekstin toivoisin olevan vähän suurempaa, mutta makuasioita :)

   Poista
  2. Toivon vielä pääseväni siitä eroon.

   Tervetuloa lukijaksi. Korjataan tekstin koko miellyttävämmäksi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!