06 elokuuta 2017

Pilkulliset treffit

Pikku-Waltsu pääsi perjantaina dallutreffeille Isokyröön. Mukana menossa Sissy, Naldo, Isla ja Rocky.
Sissy ja Naldo n. 5kk, Rocky 1v ja Isla porukan "seniori". Jali sai jäädä kotiin tällä kertaa viihdyttämään hoidossa ollutta Elmeriä.
Isla, Naldo ja Sissy
Waldolle isot ja innokkaat pilkulliset olivat vähän järkytys ja vauva päivysti turvassa laavun penkkien alla "isoilta pahoilta koililta". Suuremmat pennut ja aikuiset pitivät omaa kivaa, juoksivat keppien ja nännikumin kanssa ja antoivat vauvan katsella menoa rauhassa. Kovin Waldo loppua kohden reipastuikin ja alkoi tehdä omia tutkimusmatkoja, mutta hiippaili aina takaisin turvaan jos isot tulivat leikkimään liian lähellä. Voi kulta pieni.
Voi pien Dobby <3
Tutkimusmatkailija
Rocky juoksuttaa
Rocky viime kesänä :D
Sisarukset Naldo ja Sissy
Kaunis Sissy! On nää ruskeet kyllä niin nättejä!
Vaikka Waldoa vähän jänskättikin niin siellä missä oli ruokaa niin siellä oli myös Waldo. Yriteltiin asettaa isompia pentuja yhteiskuvaan ja sieltähän se pieni piipersi mukaan, koska ruokaa. Ehta dallu! Waldo sai paljon herkkuja, paljon sylityksiä ja silityksiä ja lapsiterapiaakin. Kun käveltiin takaisin päin autoille, oli jo vähän aloittamassa leikkiäkin Naldon kanssa kun muut kulkivat kauempana. Taisi vaan neljän junnun meno olla vähän turhan raisua pienelle pennelle, ymmärtäähän sen. Waltsu on ollut niin reipas, että ajattelin että menee tuollakin mukana niin ihan vähän pupsin reaktio yllätti. Varsin onnistunut reissu kuitenkin ja pups jaksoi mukana hienosti ja teki ihan hyvää, että pieni näki että ei sitä kukaan ole syömässä. Ilmakin oli mitä mainioin, mitä nyt lähtiessä alkoi sadella vettä.
Kiva kun meillä on dalluporukka joka innostuu tällaisista ja mikäs sen mukavampaa kuin viettää iltaa pilkullisessa seurassa! :)

Lissee kuvia jällehen täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!