19 marraskuuta 2013

Tämä pieni possu sanoi: syökää ja juokaa!

Tarina saattaa tulla ilmi jo yllä olevasta kuvasta. Vielä mun lähtiessä tuo kassi ja sen sisältämä lähestulkoon täysi Frolic pussi riippuivat lähes kahden metrin korkeudessa olevassa koukussa, johon tuon pussin lähtiessäni olin nostanut turvaan. Tai niin ainakin luulin. Vihreää kauppakassia ei muuten vahingoitettu tapahtuman aikana, älkää kysykö miten se on saanut sen sieltä alas.

Mitäs et antanut aamuruokaa!


Kyllä nälkäinen dalmatialainen,jolle ilkeä emäntä ei illan treenien takia antanut aamuruokaa, keinot keksii. Jollekin on tänään maistunut jostain syystä vesi erityisen paljon. Ja jostain syystä ei tee mieli lähteä tuon valaan kanssa tällä hetkellä yhtään minnekään, eikä varsinkaan syöttää sille yhtään enempää mitään treeninameja. Pieni pömppömahainen ystäväni lahnailkoon koko loppuillan, ei ois huvittanutkaan mennä treenaamaan.

4 kommenttia:

 1. Tuttua, Kikero kaivaa KAIKEN syötävän kämpästä minkä löytää. Ratkaisuna sekin joutuu olemaan makkarissa kun ovat keskenään.. :D Ihme että ei ole tullut vatsalaukun kiertymää, muutaman kerran pöllinyt sen pari kiloa nappulaa kitusiinsa. HUOH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jali harrasti tota pienempänä enemmän, nyt on sentään saanu jäädä leipäpussit, kananmunat ja banaanit (näin mm.) pöydälle ilman, että ne siitä mystisesti on päivän aikana hävinny :D Kai se sitte oli kuolemassa nälkään ja tilaisuus teki varkaan. Mut kyllä tuoki tosiaan vetää edelleen parempiin suihin jos jotain hyvää erehdyn ulottuville jättämään... No mut hei, onhan se hyvä että koira on ahne ;)

   Poista
 2. :D Meilläkään ei auta jättää ruokaa dallun näkyville, se kyllä keksii miten sen saa. Hedelmiin se ei ihme kyllä koske, eikä kuivaan makaroniin mutta lähestulkoon kaikki muu kelpaa. Kerran se oli onnistunut murtautumaan ruokasäkilleen ja vetänyt varmaan kaksi litraa nappuloita, pari päivää se mursuili maha tynnyrinä eikä jaksanut tehdä mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on selkeesti rotuominaisuus :D Mut mun mielestä on loppujen lopuks vaan hyvä, että koira tosiaan on ahne ;) Vaikka välillä kateellisena kuunteleeki muiden juttuja miten koira ei ikinä varasta pöydiltä koskaan mitään...

   Jali on tosiaan joskus aikoinaan vetäny banaaneja, muita hedelmiä se ei oo testannu :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!