14 marraskuuta 2013

Välillä aksaakin

Viime viikolla meillä ei ollut agitreenejä ja tällä viikollakin oltiin ilman kouluttajaa. Tehtiin ryhmän kanssa keskenämme pientä radan pätkää. Kuvat klikkaamalla suuremmaksi.
Aika suoraviivanen pätkä. Ensin pläjäys 1-10, sen jälkeen rata toisinpäin eli (1)-(10). Hypylle 5 siis takaakierto ja siitä sitten loppusuoralle pallopalkalla. Tässä ei mitään ihmeellistä. Toisinpäin muuten hyvä, mutta tuo kaarros (6) hypyn jälkeen yllättäin vähän venähti. Henna, nyt sinne hallille niitä valsseja tekemään! A:n kontakteilta tuli kerran läpi, muuten hyvät. Mutta se on alkanut kyllä hyppimään ihan järjestäin ylösmenokontaktit yli. Vinkkejä?
Jotakuinkin näin
Tän lisäksi tehtiin lopussa hyppy-ympyrää jossa pystyi treenailla eri ohjauskuvioita. Tehtiin siinä vähän valsseja, välistävetoja ja takaakiertoja. Aika kätevä, täytyy hyödyntää omatoimitreeneissä jatkossakin :)

5 kommenttia:

 1. Kokeile tohon ylösmenokontaktille ihan rytmin rikkomista. Eli ennenkuin lähtee kiipeemään, teet jonkun rytmin muutoksetn. Suhahdat, sanot painokkasti "JALI" tms.. :) Meillä toimii toistaiseksi vaikka hilkulla on ylösmenot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, tarviiko koira sitten aina tuon suhahduksen vai oppiiko pikkuhiljaa tahdittamaan ite sen rytmin oikeaksi? Kun ois hirveen kiva, ettei mun aina tarttes olla skarppina sille sitte suhauttelemassa vaan osais mennä ihan itsenäisesti ne oikein.

   Poista
  2. Sitä en tiiä , en oo ajatellut asiaa noin :D Meillä seurassa yks supernopea belggari on opetettu myös ns. 2o2o ylösmenolle :)

   Poista
  3. Luulisin, että koiralle on raskasta lähtee nollavauhdista A:n ylösmenokontaktilta kiipeemään eli ei ehkä 2o2o kontakteja A:n ylösmenolle meille. Ehkä mä tyydyn suhauttelemaan sille ja kattoo miten se siitä kehittyy :)

   Poista
  4. Joo mä en kans itse lämpeä tolle 2o2o:lle ylösmennessä mutta tolle supernopealle belgillle näytti toimivan tosi hyvin. En usko että toimis meilläkään. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!