29 marraskuuta 2013

Viikkotreenit muistiin

Eilisissä treeneissä takaakiertoja ja välistävetoja.
Aloitimma välistävedolla eli pätkällä 1-7. Myöhän oomma näitä jonkun verran itekseenkin treenattu (esim. klik), joten sujui ihan kivasti. Ensimmäinen kaarros tuppas venähtämään, mutta kuulemma ihan vaan koska koira tulee niin vauhdilla ettei millään saa käännyttyä nopeampaa. Mutta muuten tosi hyvin. Kepit oli kuuden sarja verkoilla, eikä Jali edes ohittanu keppejä vaikka tuli vauhdilla putkesta! Kunhan saan auton taas käyttöön niin käydään treenaamassa nuo himputin kepit vihdoin valmiiksi ilman ohjureita/verkkoja... Onhan se mennyt ilmankin, mutta hyvin epävarmat ne kuitenkin vielä on. Lähinnä uskon, että tarttettais vaan niitä toistoja, toistoja, toistoja.

Takaakierto päällejuoksu(?) hässäkkä eli (1)-(7) (pituus toki käännettiin toisin päin) oli vähän vaikeampi mulle itelle. Tai pitäis vaan rohkeammin ite liikkua niin kyllä se siitä. Koira oli taas super, ite olin vaan osin myöhässä enkä kerennyt mennä koiran edelle ja ohjata sitä takaakiertoon. Saatiin kyllä kivoja toistoja tässäkin. Pitäis vaan ite lopettaa varmisteleminen ja liikkua! Eikä pitäis varoa virheitä ja niiden pelossa hidastella ja mokailla. Jali kuitenkin seuraa ohjausta tosi hyvin ja musta tuntuu, että parhaat onnistumiset tulee kun menee omasta mielestään vähän riskillä (eli on ajoissa). Pitäis, pitäis, pitäis.

Mä muuten jotenkin tykkään näistä ohjauksista/ohjauskuvioista, nää on mukavan vauhdikkaita ja hirmu kivoja kun ne saa onnistumaan :)

Pilkku sai muuten aikaistetun joululahjansa kun haettiin postista paketti petenkoiratarvikkeelta. Back on track loimihan se sieltä paljastui. Käytiin noita aiemmin jo sovittelemassa paikallisessa liikkeessä, mutta päädyin tilaamaan peteltä, koska -20% alennus (vink vink). En kuitenkaan uskaltanut lähteä tilaamaan sovittamatta ensin. Mun pienellesuurelle pilkkupojalle sopi koot 63 ja 67, mutta liikkeessä myyjänkin kanssa mietittiin, että tuo 67 peittää paremmin lihakset eikä kuitenkaan oo yhtään ison olonen. Se istuu itseasiassa Jalille tosi hyvin. Tiedä häntä onko hintansa arvoinen, mutta testataan nyt edes.

2 kommenttia:

  1. Hah, Roniko lyhyt, sillä on koko 59 :D no menee se Taisonontilleki mut Ronille on parempi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!