31 joulukuuta 2013

Mitäpä vuonna 2014?

Mulla ois ens vuodelle niin hirveesti kaikkee suunnitelmia, että saa nähä mitä oikeasti saadaan toteutettua. Kun niitä suunnitelmia ja muutoksia on mahdollisesti tiedossa muutenkin kuin koirarintamalla. Mutta tavoitteet korkealla, eikö niin :)

Kuvituksena jouluaaton kuvia, koska sillon oli vielä lunta. Ärsyttää tää tämmönen "talvi".

 • Ehdottomasti ykköstavoite on pysyä terveenä. Mua ei haittais vaikka mikään muu tavoite ei täyttyiskään, kunhan pysytään erossa uraattikivistä ja muista sairasteluista!
 • Virallisten agilitykisojen korkkaus. Ainaski joskus loppuvuodesta tai mahdollisesti aikaisemminkin, kun tuskin me niitä nollia oltais muutenkaan heti hakemassa. Alatavoitteena saada kepit (vihdoin) kuntoon ja keinulle rutkasti lisää rohkeutta. Lisää estevarmuutta muutenkin. Itse en koe olevani myöskään milläänlailla valmis ohjaaja kisaradoille, mutta treeniä treeniä :)
 • Tokossa ALO-luokka oikeasti kuntoon ja ainakin möllien (jos moisia sattuu tulemaan vastaan) korkkaus. Ja ehkä ne virallisetkin? Siitä paikkamakuustahan se on kiinni.
 • Luonnetesti. Vaikka pienessä mielessä mietinkin, että mahtaakohan tuon pää moista kestää ja minkälaiset traumat se testistä saa. Mutta eipähän maalata piruja seinille.
 • Pieni varovainen ja erittäin epävarma ja luultavasti ensi vuodelle toteutumaton tavoite eli BH. Tuskin kerkeän tätä saada mitenkään valmiiksi kun on niin paljon kaikenlaista muutakin. Keväällä pyöris yksi mielenkiintonen BH-kurssi, mutta raha :P Pitää miettiä mihin haluan panostaa, tällä hetkellä vaaka painaa vahvemmin agin puolelle. BH keretään kyllä suorittaa vaikkei heti ensi vuonna sitä tehtäisikään.
 • Kerran vuodessa näyttelyt, tällä periaatteella on melkeenpä tähän asti menty :D Josko sitä kävis ihan puhtaasti huvin vuoksi jossain pyörähtämässä ilman mitään tavoitteita. Tai hei, vaikka tuomaria väistämättömyys vois olla tavoitteena :) Kattoo nyt jos taas kivasti jossain lähellä ois vaikka jotkut pienet näyttelyt.
 • Se canicross. Pienessä mielessä oli jo 2013 osallistua harrasteluokkaan, mutta tällä treenillä ei ehkä kuitenkaan viitsinyt lähteä ajamaan kisoihin. Täytyy yrittää etsiä se juoksuinto.
 • Jatketaan sen oman pienen treenikuplan luomista ja vahvistamista. Eli tehdään hommia yhdessä ja häiriöttä. Molemmat. Pidetään motivaatiota yllä eli ennen kaikkea pidetään hauskaa!
Ja toivotaan kaikille Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2014!

5 kommenttia:

 1. Ainakin Saarijärvelle tuutte erkkariin kun on niin lyhyt matka ;)
  Hyviä tavoitteita, toivotaan, että ainakin suurin osa toteutuu ja varsinkin terveenä pysyminen. Mun tarttis kans molemmat viedä luonnetestiin, en vaan saa aikaseks. Ja ei muuta kun kisaamaan agiin, toisaalta keskeneräselle koirakolle voi pahimmillaan aiheuttaa takapakkia mutta toisaalta ei sitä ikinä oo kokonaan valmis ;) Ja saa treeneihin uutta intoa ja treenittäviä asioita kun käy välillä vähän kisaamassa :) Ja hyvää uutta vuotta teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, sainpas aikaseks, ilmotin molemmat luonnetestiin keväälle :D

   Poista
  2. No mutta täytyypä pistää tuo Saarijärvi harkintaan :D

   Mihin ilmotit luonnetestiin?

   Mä vähän mietin kans, ettei kuitenkaan koskaan olla valmiita :D En mä ennen kisoihin lähe ennenko ees periaatteessa sen nollan tekeminen ois mahdollista eli ennenko ne esteet on kunnossa ja ite saan pidettyä ohjauksen edes suurin piirtein kasassa. Hinku kisaamaan ois kyllä kova :D

   Poista
 2. Kivoja mietteitä :) Hyvää Uutta Vuotta 2014! Mekin voidaan lähteä tokoilemaan vaikka Jattilaan. Seuraavat pari viikkoa tosin olemme poissa pelistä, sillä Kertulla on juoksut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään olla tällä hetkellä maisemissa, joten eipä mekään päästäis ihan heti treenaamaan. Mutta varsinkin paikkamakuu seuraa ois kiva saada eli palaillaan toki asiaan kun juoksuista selviätte:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!