12 joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset treenit

Pientä treeniä ja esteiden kertausta tänään.

Pilkku oli vähän toisissa maailmoissa ekalla kiekalla. Ihme hiimailua ja "en kuuntele sinua, osaan lähteä itse esteille" meininkiä. Se oli kyllä jo kotonaki ihmeen levoton, kai sillä oli jotenkin huono päivä. Kerrattiin ensin kaikki kontaktit. Puomilla oli pientä epäröintiä alussa, mutta lähiaikoihin verrattuna se oli hyvin pientä. Kontaktissa ei valittamista. A:n ylösmenoa pohdittiin, siihen pitäis nyt keksiä oikeasti joku toimiva ratkaisu. Kontaktithan on Jalista ihan superkivoja, että siinä vaiheessa kun se A:n edessään näkee sitä ei kiinnosta yhtään mikään mitä minä teen. Toisaalta sain vinkkiä naksutella sitä ylösmenoa ja jättää palkkaamatta jos hyppää yli. Täytyy nyt katsoa mitä sen kanssa tekee.
 Otettiin myös parit toistot keinua. Siihen nähden mitä odotin niin se meni jopa yllättävän rohkeasti. Keinun jälkeen vielä varmuuden vuoksi puomi, eikä ongelmaa. Aletaan treenaan sitä keinua nyt sitten urakalla. Ajattelin, että voisin opettaa sen vaikka ihan vaan itse paukuttelemaan sitä alastuloa, että saisin sen helposti palkattua ensin siitä äänestä ja katotaan sitten sitä liikettä. Se vetää kyllä niin hyvin esteille joilta saa varmasti palkkaa, että eiköhän me se keinukin saada sille kivaksi. Kyllä se siitä.

Tauon jälkeen pilkku oli vähän jo paremmin samalla taajuudella. Harjoiteltiin alla olevan radan mukaisesti takaakierto+persjättö yhdistelmää kakkoselle. Tämä sujui ihan hyvin ja rengaskin mentiin siihen putkeen kuin vettä vaan.
Lisäksi otettiin yksittäisenä pussia (ei ongelmaa) ja keppejä. Kepit on mennyt ihan hirveesti taas eteenpäin. Se yksissä omatreeneissä lähti suorittamaan toiselta puolelta kenttää itsenäisesti täyspitkiä keppejä kun sen makuulta vapautin. Tuijottelin suu auki sieltä kaukaa, että mitä ihmettä sä teet :D Tuli valitettavasti viimesestä välistä pois liian aikasin, mutta muuten ihan priima kepit. Muutin sitten suunnitelmia ja tehtiin keppejä se treenikerta. Tältä suurinpiirtein näyttää kepit tällä hetkellä (tarkennus taas pielessä, mutta eiköhän siitä selvää saa):
Se osaa hakea kepit ihan valtavan hyvin, (kierrätin sitä miten sattuu noita videolla jotenkin  näkyviä hyppyjä) mutta tahtoo tosiaan lopettaa kepit liian aikaisin, minkä takia siellä lopussa on vielä verkot. Mä oon kahden vaiheilla tuon mun "kepkepkepkep" huutelun kans, että oonko hiljaa vai kannustanko huutelemalla. Täytyy kattoa onko siitä mitään vaikutusta esimerkiksi koiran nopeuteen, muuten olisin mieluusti hiljaa.
Killerillä oli yksi päivä nätti ilta-aurinko
Keinu ja kepit kuntoon niin sehän ois periaatteessa ehkä kisavalmis?! Omistajasta en sit ois niin varma :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!