09 marraskuuta 2015

Lemmikkimessut 2015

Kävi hauskasti ja voitin useamman lipun, useasta eri arvonnasta Lemmikkimessuille 7.-8.11. Helsinkiin. Eipä olisi taas sinne tullut lähdettyä muuten ajamaan, mutta kyllä nyt kun kerran ilmaiset liput saatiin. Kaveri lähti kyytiin ja kierrettiin messut oikein pitkän kaavan mukaan, kahtena päivänä. Ensimmäisenä päivänä lähinnä OutletExpon puolella ja sunnuntaina Lemmikkimessut ja muu messupuoli.

Tunnelmakuvia messuilta. En mielestäni roikkunut hirveästi kameran takana, mutta kyllä niitä kuvia näköjään silti kertyi ihan kivasti.
En ostanut Lemmikkimessuilta mitään muuta kuin ohjatun noudon kapulat. Muualta sitten senkin puolesta. Mielestäni ei oikein ollut erityisen hyviä tarjouksia Lemmikkimessujen puolella, en sitten tiedä olisiko lauantaina ollut parempi tarjonta. Jalille kun en mitään siankorva/luu/kuivatuote juttuja anna niin en mitään luutarjouksiakaan voinut hyödyntää. Mutta olihan siellä ihan supersöpöstys eläimiä senkin edestä!
Kuvasta huomannee, että ollaan käyty jo kapuloita testailemassa pihalla. Lopputulos: näyttää metallikapulalta-> on siis epäilyttävä-> täytyy nostaa varovaisesti. Jali ei ole hirveän hyvä yleistämään oppimaansa, mutta sillon kun yleistää, niin yhdistää asioita, joita ei tarvitsisi yhdistää. Ohjatun kapulan noutaminen on vissiin ihan eri asia kuin normaalin kapulan noutaminen ja lähempänä metallikapulan noutamista. Oishan se nyt liian helppoa jos joku asia menis omalla painollaan.

7 kommenttia:

 1. Moi, sattuuko sulla olemaan kuvia frisbee esityksistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti :( Olis ollu kyllä kivaa kuvattavaa ja katsottavaa, mutta ei oltu edes katsomassa esitystä kun ei haluttu mennä minkään aikataulujen mukaan :)

   Poista
  2. Ok. Omista koirista kuvia yritän metsästää jos olisi jonkun kameraan osuneet. Hienoja kuvia sulla messuilta niin ajattelin kokeilla onnea. :) kiitos vastauksesta.

   Poista
  3. Näin arvelinkin :) Toivottavasti jostain tärppää!

   Poista
 2. http://sinisukka.blogspot.fi/2015/11/meidat-on-haastettu.html Haastetta pukkaa! :)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sulle haaste! :-)
  http://pure-jenkkii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hivvveeeesti haasteit! Vastailenpa kun tulee sopiva hetki :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!