06 marraskuuta 2015

Tärkeet asiaa! t. Jali

Hau!

Ootteks te kuullu semmosesta tapahtumasta ko nenäpäivä? Ai ette? Johan ny! No ny on korkee aika! Ootte kuitenki, mut kerron silti.

Nenäpäivähaasteella kerätään rahaa kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Ne on siel jossai kaukana ja niillä on tosi huonot olot! Tiiättehän kun mä tykkään oppia kaikenlaista uutta? Mut siellä niillä ei välttis oo ees sellasta mahdollisuutta. Siis mieti, mitä ne siel tekee kun ei voi oppia mitään?

Auttaminen on tiiättekö aika helppoo. Koska me koirat ollaan parhaita ja meidän omistajat ehkä vielä parempia (tai no, ei oikeestaan, mut sovitaan nyt että jos tän päivän) nii lahjottaa voi koirallisten oman tiimin Nenäkoirien kautta. Siel on myös kaikkii kivoi koirahaasteita, esim temppuhaaste! Mää tiiän että te tuijottelette sitä pientä laatikkoa, jota kait älypuhelimeks kutsutaan niin ny tarttis vaan näpyttää tekstari NENÄKOIRA numeroon 16499. Se ois kymppi sitte apua kehitysmaahan.  Me karvalliset esimerkiks pärjätään ilman sitä sun miettimää uutta kaulapantaa (tai metallikapulaa tai berran ruutunauhoi tai mitä ny ikinä teil on mielessä), heitä rahat mieluummin jonneki oikeesti tarpeelliseen!

Ja tiiättekö koska te ihmiset ootte vähän yksinkertasia välillä, nii otetaas tiivistetysti uusiks. Siis:
Lähetä tekstiviesti 
NENÄKOIRA
numeroon
16499
Se ois siis 10€ apua tarvitsiville

Kuulostaaks liian suurelta summalta? Tiiätkö ei hätää! Sää voit lahjottaa myös pienemmän summan. Esimerkiks vitosen, kun lähetät tekstiviestin LAHJOITA numeroon 16499. Tai hei jos jätät sen uuen pannan ostamatta nii suurempiiki summii voi lähettää!
Mut herätettiin mainostaan kesken unien. Mieti! Mut hyvän asian puolesta, mä uhrauduin! Meil ei kuulema ollu sitä oikeeta punasta nenäpäivän nenää, mut tiiättekö tuo pallo ajaa melkee saman asian. Ainaski se on punanen. Ja pyöree. Ai eikö? Ajatus on tärkein.

Aini, jos haluut lukee vaiks enemmän asiasta, nii käy kattoos kampanjan viralliset sivut.

Me pistettii lahjotusta menemään, laitathan sääkin?

Pilkullinen kiittää ja kuittaa ja painuu takas pehkuihin!

ps. Nenäkoirat ryhmä on top10 lahjottajien joukossa! Kui siistii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!