17 toukokuuta 2013

Auringonpalvontaa!

Kun ulkona paistaa aurinko, omistajalla on tentti ja koirakin kaipaa tekemistä on ainoa mahdollisuus kerätä kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnata "piknikille" ottamaan aurin... eiku ottamaan selvää solenoidin magneettikentästä. Näin tiivistettynä parin viime päivän ohjelmaa. Kamera sattu olemaan mukana, koska noh, se kulkee nykyään melkeenpä vakiovarusteena mukana :D

Helppoa ajanvietettä pilkulle eli viljelin sille nameja imuroitavaks nurmikolle.


Jonka jälkeen oli pakko vähän kopitella sen kans nameilla. Se ei saanut varmaan yhtäkään oikeesti kiinni, mutta yrityksen puutteesta ei voi ainakaan syyttää! Bongatkaa osassa kuvista myös ilmassa lentävä nami! Ja kattokaa sen ilmeitä :D 

 Hupsu koira!

Sen jälkeen se viihdytti itseään vielä hetken keppien ja mun kameralaukun (tyhjän! :D) kans ennenku siirty patsastelemaan mun viereen (mulla on vielä opeteltavaa ton videokuvauksen kans).

Huomenna aamusta ajeleen Jämsään! Vähän jännittää, varsinkin kun tuomari on ulkomaalainen ja oltais voitu harjotella paaaaaljon enemmän. Ennustus, että huomisessa arvostelussa (jos tuomarisetä ei oo superpelottava ja ylipäätään saadaan arvostelu) mainitaan ainakin nämä kohdat :
  1. Jali on arka/tarvitsee esiintymisvarmuutta
  2. Jalilla on liikaa pilkkuja
  3. Jalilla on liikaa kaulanahkaa
Ja koska ennustamaan alettiin niin tuloksena hmmm, ollaan tällä kertaa optimisteja ja veikataan, että H. Mitään sen kummempia sijotuksia en kyllä todellakaan odota.
Ihana kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!