12 kesäkuuta 2014

Hätä keinot keksii

Kun häiriö ei tule meidän luo (kumma juttu) niin me mennään häiriön luokse.
Paikkamakuu, noin 2min, ihmishäiriössä. Varuilta oli kiinni hihnalla tolpassa jos ohi olisi sattunut kävelemään toinen koirakko, joka olisi saattanut olla liian suuri häiriö. Eipä tuota rauhalliseksi makuuksi voi sanoa, mutta toisaalta häiriötä oli kyllä riittämiin eikä sillä ollut aikomustakaan nousta ylös joten kelpaa. Ja muutenkin, ensimmäinen kerta täydellä ajalla noin suuressa häiriössä, ilman välipalkkausta. Saatiin huvittuneita/kummastelevia katseita ohikulkijoilta.

Tarkoitus oli kuvata muutakin tokoilua mutta kameran akku sanoi itsensä irti jo tuon paikkamakuu session aikana. Olisihan sen voinut toki tarkistaa kun kerran varta vasten sen raahasin mukaan. Höntsättiin helppoa fiilistreenailua samalla kun vieressä tanssahteli häiriönä joku paritanssiryhmä. Tämä häiriö ei vaikuttanut milläänlailla Jalin tekemiseen kuten ei tämän tyyppinen ihmishäiriö yleensä muutenkaan. Yleensä ihmishäiriö vaikuttaa ennemmin mun kautta koiraan jos jännitän katsojia. Tokon suhteen ollaan oltu superlaiskoja ja motivaatio on ollut nollassa. Ajatus oli vaan hakea sitä fiilistä ja virettä takaisin.

Ja jatketaan samalla otsikon mukaisella teemalla. Ne viime viikon treenipätkätkin näkyviin kun olin ovela ja kuvasin ne tietokoneen näytöltä ;) Pätkät on siis lopputreenistä kuvattu, mitä nyt videolle tuli. Laatu hieman kärsi tästä innovaatiosta, mutta kyllä noista selvää saa. Onpahan nyt minullakin paremmin tallella koneella eikä hautaudu faceen.
Rytmitys, mikä se on? Suurin ongelma ainakin noissa pätkissä näyttää olevan, että vedän sen välistävedon jälkeen liian pitkälle ennenkuin ohjaan seuraavan hypyn eikä se kerkeä hypätä sitä vaan tulee minun liikkeen mukana ohi. Vaikeaa on.

Tänään jatketaan treeneissä osin samalla radan pohjalla. Olisikohan sitä yhtään viisaampi tällä kertaa?

6 kommenttia:

 1. Meiän pitäis taas mennä yhessä tokoilemaan/treenaamaan, vaikka Killerille! Pongo tarvis "vääränrotuista" paikkis/treeniseuraa, kun se menee aina ihan hämilleen jos on treeniseurana muita koiria kun nahkoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se passaa :) Ens viikon alussa? Maanantaina tai tiistaina?

   Poista
 2. Hienostihan tuo sujuu jo! Mä en oo vielä edes häiriöttä uskaltanut täyttä aikaa pitää, mut toisaalta me ollaan niin laiskoja tokoilussa ettei tosikaan… :) Josko tää kesä aktivois meitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiskoja ollaan mekin :D Se on tuon paikkamakuun kanssa melko varma näin muuten, mutta koiraseurassa olen vähän vielä arka kun tiedän, että se noustessaan lähtee luultavasti sen toisen koiran luo. Treeninpuutetta.

   Kesä on hyvä aika aktivoitua :)

   Poista
 3. Nyt katosi koko kommentti! :( Olin siis kommentoimassa, että kivoja videoita. Kuvasitko siis läppärin näytöltä? Mulla on vähän pitkät piuhat. :D En tajua, miten omat videot muuttuu ihan pikselimössöksi, kun ne lataa Youtubeen tai Vimeoon. Sama juttu molempien kanssa, argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nuo videot oli mulla siis facebookissa, jonka kautta laitoin ne pyörimään ja kuvasin sitten kameralla tietokoneen (mulla pöytäkone) näytöltä :D Kun en saanut niitä facesta tallennettua koneelle.

   En osaa sanoa kyllä mikä sulla on ongelma :( Voisko kameran asetuksissa olla jotain häikkää? Kumma juttu.

   Poista

Kiitos kommentistasi!