27 kesäkuuta 2014

Melkein SM-radalla

Viikkotreenien rata oli jokseenkin kuvan mukainen. Loppuosa 9-18 oli kutakuinkin kuin SM kisojen joukkueradalla. Veikkaan, että näitä SM ratoja on pyöritelty muissakin agitreeneissä lähiaikoina :D

Liikkuvaa kuvaa ei tällä kertaa valitettavasti ole.
  • Kepeille niisto. Uusi juttu meille, mutta alun kankeuden jälkeen meni jopa yllättävän hyvin. Virheet tuli pitkälti minun hätiköinnistä, jos yhtään muutan omaa rytmiä kepeillä tai liike on muuten jotenkin nykivää niin tekee helpommin virheitä. Ei mitään vauhdin muutoksia (varsinkaan) kun lähestytään loppua! Kesti kuitenkin yllättävän hyvin vaikka ihan vauhdilla kiritin rinnalla ja kepit oli kyllä nopeat! En ole uskaltanutkaan ennen "vedättää" sitä noin kepeillä kun olen pelännyt virheitä, mutta se tekikin yllättävän hyvin. Parit koiran puolesta hätiköinnit seuraavalle esteelle, mutta muuten virheet taisi johtua minusta. Vaikka virheitäkin tuli niin kepit oli kyllä kivat ja sillä oli hyvä fokus eteenpäin.
  • 7-8 takaakierto&valssi. Katse koirassa, muista ottaa valssilla tilaa.
  • Puomia epäröi ekan toiston, parien yksittäisten puomien jälkeen oli ok myös osana rataa. Tämä puomiepäröinti on kyllä jotenkin ihmeellistä, mutta ehkä se sitten menee lähiaikojen keinutreenailujen ja ehkä sen puomilla tassun lipsahduksen piikkiin.
  • 10-11 ihan vain hieman linjaamalla ja vasemmalla kädellä ohjaamalla pyörittämällä (niinkuin aika moni teki näköjään myös SM-kisoissa). Tuli herkästi välistä jos liikaa tai liian nopeaa olin kääntämässä.
  • 12-13 valssi/sylikäännös yhdistelmällä. Pari kertaa taisi pujahtaa väärään päähän putkea, mutta ihan kivasti ohjautui sylkkärillä. Ajoissa!
  • 13-18 persjättö putken jälkeen, jottei ohjaannu esim. seiska hypylle jos ohjaaja seilaa myöhässä (hyvä pointti!) Ja mehän juostiin!
Hei sinä, ootko sä muistanu pitää radalla hauskaa!
Se on alkanut taas jostain syystä paineistumaan lähdöissä ja lähtöön jääminen on ollut hankalaa. Toisella radalla haukkuvat koirat, sieltä kuuluvat käskyt, minä? Jotenkin muutenkin sen vire on ollut parit viime treenit hukassa eikä meillä ole oikein ollut sellaista "jes, pidetään kivaa yhdessä" fiilistä agilityssä. En oikein tiedä mistä se johtuu. Olen ehkä ottanut aksan liian tosissani viime aikoina. Jostain syystä me molemmat ollaan nautittu tokoilusta lähiaikoina huomattavasti enemmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!